P prensesims Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2022 4 2 29 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi prensesims #1 Kızlar adet olmam gerekirken 3 gündür açık kahve akıntı yaşıyorum evde test yaptım negatif böyle yaşayan var mı
Kızlar adet olmam gerekirken 3 gündür açık kahve akıntı yaşıyorum evde test yaptım negatif böyle yaşayan var mı
N nurzdmrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2023 71 45 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi prensesims #2 prensesims .!.: Kızlar adet olmam gerekirken 3 gündür açık kahve akıntı yaşıyorum evde test yaptım negatif böyle yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Bende oyle 2 gundur bekliyorum yok beyaz akinti geliyor surekli Olumlu oy 0 Olumsuz oy
prensesims .!.: Kızlar adet olmam gerekirken 3 gündür açık kahve akıntı yaşıyorum evde test yaptım negatif böyle yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Bende oyle 2 gundur bekliyorum yok beyaz akinti geliyor surekli
P prensesims Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2022 4 2 29 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi prensesims #3 nurzdmrr .!.: Bende oyle 2 gundur bekliyorum yok beyaz akinti geliyor surekli Genişletmek için tıkla... Beklemek çok sinir bozucu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
nurzdmrr .!.: Bende oyle 2 gundur bekliyorum yok beyaz akinti geliyor surekli Genişletmek için tıkla... Beklemek çok sinir bozucu
N nurzdmrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2023 71 45 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi prensesims #4 prensesims .!.: Beklemek çok sinir bozucu Genişletmek için tıkla... Evet adet gelmeden beklemek iyide adet gecikince daha zor agrilarini her seyi hissediyorsun ama gelen giden yok sinirlilik hali var surekli Olumlu oy 0 Olumsuz oy
prensesims .!.: Beklemek çok sinir bozucu Genişletmek için tıkla... Evet adet gelmeden beklemek iyide adet gecikince daha zor agrilarini her seyi hissediyorsun ama gelen giden yok sinirlilik hali var surekli
P prensesims Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2022 4 2 29 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi prensesims #5 nurzdmrr .!.: Evet adet gelmeden beklemek iyide adet gecikince daha zor agrilarini her seyi hissediyorsun ama gelen giden yok sinirlilik hali var surekli Genişletmek için tıkla... Bazen tabi sitreste bozabiliyor donguyu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
nurzdmrr .!.: Evet adet gelmeden beklemek iyide adet gecikince daha zor agrilarini her seyi hissediyorsun ama gelen giden yok sinirlilik hali var surekli Genişletmek için tıkla... Bazen tabi sitreste bozabiliyor donguyu