- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi pozitifbiri
-
Benim de göğüs uçlarım hiç ağrımaz öyle regl öncesi vs ama 2 hafta kala sadece uçlarında tatlı sızı oluştuKızlar şüpheli bir ilişkim oldu adet bitiminden üç dört gün sonra. Bat a bir hafta falan var ve benim goguslerimin ucu çok tatlı kaşınıyor. Kasıklarımda ara ara gelen giden dinlenmeyle geçmeyen bir bıçak saplı gibi özellikle solda. Belim de sürekli ağrıyor. Benim merakım göğüs ucu kaşınan var mı hamile olanlarda ? 2 çocuk var benim ama, böyle bir belirtim olmamisti. Diğerleri çok benzer öncekilere.
Bence 2 gün sonra testi tekrarla canım, inşallah vardırDün sabah bir erken gebelik testi yapmıştım ilk 20 dk da çok çok silik bir çizgi vardı. Şimdi baktım baya baya çizgi var. Geçersiz olduğunu ben de tahmin ediyorum ama geçen ay negatif çıkan kan testinde , aynı erken gebelik testi hiiic bir şekilde ikinci çizgi asla çıkmamıştı 2 gün sonra da baksam aynı bomboştu. Benim ilk gebeligimde de böyle test yaptım kenara koydum ertesi gün böyle silik çizgi vardı kan vermiştik çıkmıştı. Aklıma o geldi yine
Hamilesin galiba aynı belirti bendede olduKızlar şüpheli bir ilişkim oldu adet bitiminden üç dört gün sonra. Bat a bir hafta falan var ve benim goguslerimin ucu çok tatlı kaşınıyor. Kasıklarımda ara ara gelen giden dinlenmeyle geçmeyen bir bıçak saplı gibi özellikle solda. Belim de sürekli ağrıyor. Benim merakım göğüs ucu kaşınan var mı hamile olanlarda ? 2 çocuk var benim ama, böyle bir belirtim olmamisti. Diğerleri çok benzer öncekilere.
Bende bi gölge gördüm testin markası nedirTestin ilk halinde de ben bir silik çizgi gördüm ama siz de gördünüz mü
Bende bi gölge gördüm testin markası nedir
Anladım 2 gün sonra tekrr test yapıp takip edin bence inşallah mutlu haberi alırsınızProdoktor ama geçen ay hep silikti yani beklese bile değişmemişti
Hayırlısı bakalım görebiliyorum keşke kan verseydiniz ya...Ben yine test yaptım ama on dk da silik çizgi var hayırlısı bakalım artık bat i bekleyeceğiz 20 temmuzben silik görüyorum ama siz görebiliyor musunuz acaba ? Aycoregi1 Galaxyeliz61
Ben çizgi göremiyorum yaİlk çıkan testi filtreledim bakın bu sabah yaptigim
Görüyorum canımBen yine test yaptım ama on dk da silik çizgi var hayırlısı bakalım artık bat i bekleyeceğiz 20 temmuzben silik görüyorum ama siz görebiliyor musunuz acaba ? Aycoregi1 Galaxyeliz61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?