• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi

pozitifbiri

İnadına daha pozitif 🤞
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
5.185
12.264
448
Kızlar şüpheli bir ilişkim oldu adet bitiminden üç dört gün sonra. Bat a bir hafta falan var ve benim goguslerimin ucu çok tatlı kaşınıyor. Kasıklarımda ara ara gelen giden dinlenmeyle geçmeyen bir bıçak saplı gibi özellikle solda. Belim de sürekli ağrıyor. Benim merakım göğüs ucu kaşınan var mı hamile olanlarda ? 2 çocuk var benim ama, böyle bir belirtim olmamisti. Diğerleri çok benzer öncekilere.

Kızlar şüpheli bir ilişkim oldu adet bitiminden üç dört gün sonra. Bat a bir hafta falan var ve benim goguslerimin ucu çok tatlı kaşınıyor. Kasıklarımda ara ara gelen giden dinlenmeyle geçmeyen bir bıçak saplı gibi özellikle solda. Belim de sürekli ağrıyor. Benim merakım göğüs ucu kaşınan var mı hamile olanlarda ? 2 çocuk var benim ama, böyle bir belirtim olmamisti. Diğerleri çok benzer öncekilere.
Benim de göğüs uçlarım hiç ağrımaz öyle regl öncesi vs ama 2 hafta kala sadece uçlarında tatlı sızı oluştu

Dün sabah bir erken gebelik testi yapmıştım ilk 20 dk da çok çok silik bir çizgi vardı. Şimdi baktım baya baya çizgi var. Geçersiz olduğunu ben de tahmin ediyorum ama geçen ay negatif çıkan kan testinde , aynı erken gebelik testi hiiic bir şekilde ikinci çizgi asla çıkmamıştı 2 gün sonra da baksam aynı bomboştu. Benim ilk gebeligimde de böyle test yaptım kenara koydum ertesi gün böyle silik çizgi vardı kan vermiştik çıkmıştı. Aklıma o geldi yine ☺️

Arkası kahve rengi olan 13 temmuz testi o beklemiş olan diğeri ilk çıkan aynı test bu

Eklentiler

• IMG_20220713_161326.jpg
    IMG_20220713_161326.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20220712_180348.jpg
    IMG_20220712_180348.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 69
Dün sabah bir erken gebelik testi yapmıştım ilk 20 dk da çok çok silik bir çizgi vardı. Şimdi baktım baya baya çizgi var. Geçersiz olduğunu ben de tahmin ediyorum ama geçen ay negatif çıkan kan testinde , aynı erken gebelik testi hiiic bir şekilde ikinci çizgi asla çıkmamıştı 2 gün sonra da baksam aynı bomboştu. Benim ilk gebeligimde de böyle test yaptım kenara koydum ertesi gün böyle silik çizgi vardı kan vermiştik çıkmıştı. Aklıma o geldi yine ☺️
Bence 2 gün sonra testi tekrarla canım, inşallah vardır

Hamilesin galiba aynı belirti bendede oldu

Yanlış yazmışım arkasi kahverengi olan bugünkü görünümü. 12 sinde sabah ilk idrarla diğerini yaptım. Bir gün sonra fonu kahverengi olan gibi görünüyor. Bikac gün bekler yine bakarım hayırlısı sağol cnm

Eklentiler

• IMG_20220713_161326.jpg
    IMG_20220713_161326.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220712_180348.jpg
    IMG_20220712_180348.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 56
Testin ilk halinde de ben bir silik çizgi gördüm ama siz de gördünüz mü

Eklentiler

• IMG_20220712_180336.jpg
    IMG_20220712_180336.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar selam ben en son 25 haziranda adet oldum, 4 temmuzda doktora kontrole gittiğimde yumurtlama yok şuan için dedi ama o gün ovülasyon testinde pik oldu değerlendirdik biz o günleri sonra 8 temmuzda kanamam oldu doktora mesaj yazıp sordum adettir dedi. normalde adetim 1 hafta sürer bu sefer 3 gün sürdü. ama kanama da oldu bu 3 gün içinde sadece leke gibi falan değildi. Şimdi kafam çok karışık erken başlaması erken kesilmesi falan. Hep regl düzensizliği yaşarım pcoya yakın bir tabloymuşum doktor öyle demişti, normalde regl sürelerim 30 günü aşar bu sefer 2 hafta olmadan kanamam başladı kafam çok karışık. Pcolu olup böyle kanama yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ya da çevrenizde bildiğiniz??

Valla yazliktayiz nerde kan verebilirim hiç bilmiyorum buraları

Gece rüyamda çok yakın bir arkadaşım başka bir arkadaşım daha var o da benim gibi karnı ağrıyormuş , o da hamileymiş ben de , bir ona sarılıyordu bir bana, napiyorsun kız diyordum 😅

İlk çıkan testi filtreledim bakın bu sabah yaptigim

Eklentiler

• IMG_20220715_140555.jpg
    IMG_20220715_140555.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 46
Back