- 25 Mayıs 2021
- 113
- 15
kızlar, bişeyler yaşadığım günün ardından 9 gün geçti. yumurtlama günlerimin başındaydım. 2 3 gün daha yumurtlama dönemim sürdü. yumurtlama günüm bittikten bir iki gün sonra kasıklarımda batmalar başladı. zaten normalde de önceden yumurtlama dönemimden sonra ara ara kasık batmalarım oluyordu. bu kasık barmalarım kramplarım devam etti. ve ben korkuya kapıldım daha kasık ağrımın olduğu ilk günden acaba hamile miyim diye. düşüne düşüne her gün ağrılarım batmalarım daha da arttı sanki. birkaç kere göğsümde karıncalanma ve hafif sızılar oldu. göğsümde herhangi bir renk değişimi yok. ve iki gündür sanki genzimden gelen iltihaplı bir tat var gibi ama o belki de gerçekten iltihaptır çünkü kulak ağrısı çekiyordum ara ara yakın zamanda ve koronadan yeni çıkmıştım. sadece hamilelik belirtisi de böule metalik bir tatmış bildiğim kadarıyla. baş dönmesi yok. iki üç gün önce bir sarı akıntım geldi kasık ağrısıyla. sonra geçti akıntı. beyaz normal vajinal ıslaklık olarak akıntı oldu. şimdi bugün tekrar ufak ufak sarı akıntılar geldi. panik atağımdan dolayı mı yoksa belirti mi bilmiyorum üç dört gündür idrara gidiyorum bir saatte 4 defa idrara çktım ve azar azar yapıyordum. adetime 6 gün var. yani gebelik ilişkiden bir hafta sonra kendini belli eder mi arkadaşlar?
(bişeyler yaşarken iç çamaşırı vardı lakin sevgilim ne kadar herhangi ters bişeyin olmadığını, çamaşırın sıyrılmadığını söylese de ben inanmıyorum çünkü bu yaşadığım kasık ağrısı bu tat normal değilmiş gibime geliyor.)
(bişeyler yaşarken iç çamaşırı vardı lakin sevgilim ne kadar herhangi ters bişeyin olmadığını, çamaşırın sıyrılmadığını söylese de ben inanmıyorum çünkü bu yaşadığım kasık ağrısı bu tat normal değilmiş gibime geliyor.)