• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi

Dr klomem vermiş ve kontrolde yumurtalar gayet iyi demiş ilşki günlerinide belirtmiş ,hamile kalmış olabilirsin bence
kistler bu aymı olmuş ne dedi onun için dr,,kasndan önce yarın sabah ilk idrarınla hcg testi yap istersen az çok belli eder
beyaz akıntı çok aşırı olmadıkça gebelikten önce oluyor evet ,,hadi hayırlısı olsun.
Yok cokk asiri olmadi normal oldu beyaz akinti

Normalse iyi ,dediğim gibi yarın ilk idrarınla test yap inşallah çıkar testte,,
şimdi kist yumurtalar çatlamadığında oluyor kiste dönüşüyor yumurtaların biri tutmuş olabilir ,
hadi hayırlısı bakalım ,,testi yapınca at .

Normalse iyi ,dediğim gibi yarın ilk idrarınla test yap inşallah çıkar testte,,
şimdi kist yumurtalar çatlamadığında oluyor kiste dönüşüyor yumurtaların biri tutmuş olabilir ,
hadi hayırlısı bakalım ,,testi yapınca at .
Olur atarim insallah tutmuştur yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 3 tane kist var bi tanesi basit kist bi tanesi 5 cm lik kist digerini bilmiyorum.

29-30 günde bir regl oluyorum reglimden sonra 6. Gün 14 şubattı erken yumurtladım diye düşündüm hala öyle düşünüyorum. Yine de test yapmaya devam ettim düne göre bugün 20 Şubat testim hafif belirgin yarın da yapacağım ama dayanamadım sormak istedim sizlere. Bugün diğer reglime 12 gün var. Yarın daha koyulaşırsa sizce ikinci bir yumurtlama mı olur ne dersiniz ?

Eklentiler

• 25DACB7A-7FFC-4F21-A1CD-6170D2B53BCF.webp
    25DACB7A-7FFC-4F21-A1CD-6170D2B53BCF.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 31
29-30 günde bir regl oluyorum reglimden sonra 6. Gün 14 şubattı erken yumurtladım diye düşündüm hala öyle düşünüyorum. Yine de test yapmaya devam ettim düne göre bugün 20 Şubat testim hafif belirgin yarın da yapacağım ama dayanamadım sormak istedim sizlere. Bugün diğer reglime 12 gün var. Yarın daha koyulaşırsa sizce ikinci bir yumurtlama mı olur ne dersiniz ?
Belki daha yumurtlama olmamıştır kasik agrin vücut isinda degisiklik yasadin mi hic

Belki daha yumurtlama olmamıştır kasik agrin vücut isinda degisiklik yasadin mi hic
Onlara bakmadım 14 Şubat erkendi ama pik göründü teste bir yanlışlık olabilir mi ? Öyle olmuşsa ve şimdi yumurtlayacaksam reglden 11 gün önce yumurtlama olur mu ?

Canım zaten 1 den fazla yumurtlama olur genelde bunlardan biri geç gelişmiş olabilir .

Onlara bakmadım 14 Şubat erkendi ama pik göründü teste bir yanlışlık olabilir mi ? Öyle olmuşsa ve şimdi yumurtlayacaksam reglden 11 gün önce yumurtlama olur mu ?
Genelde 30 gunde bir regl gören bayanlarda adetin başladığı günden basla 14 gun say o günler de yumurtlama oluyor diyorlar

Genelde 30 gunde bir regl gören bayanlarda adetin başladığı günden basla 14 gun say o günler de yumurtlama oluyor diyorlar
Ayın 16 sı gösteriyor bazen erken olabiliyormuş. Benim merak ettiğim o zaman yumurtlamaysa bugünki koyulaşma nedir? Yarın deneyeceğim daha çok koyulaşırsa tekrar mı yumurtlama oluyor ki anlamadım

Ayın 16 sı gösteriyor bazen erken olabiliyormuş. Benim merak ettiğim o zaman yumurtlamaysa bugünki koyulaşma nedir? Yarın deneyeceğim daha çok koyulaşırsa tekrar mı yumurtlama oluyor ki aslında yumurtlama oldugu zaman kasik agrilari olur vücut ısısı normalden daha yüksek olur keske belirtilere baksaydin iki günde bir iliskiyede girseydiniz tjtturabilirsiniz bi sıkıntınız yoksa

Anladım hiç bakmadık başka belirtilerine test yeter diye düşündüm bakalım hayırlısı sorun yoktur inşallah 6 aylık evliyim

Anladım hiç bakmadık başka belirtilerine test yeter diye düşündüm bakalım hayırlısı sorun yoktur inşallah 6 aylık evliyim
Insallah bende cnm 6 aylık evliyim sorun etme hayirlisi olsun streste yapma bak ben bi dusuk yaptim da su an da hayirlisiyla olursa olsun olmazsada yapılacak bsy yok

Insallah bende cnm 6 aylık evliyim sorun etme hayirlisi olsun streste yapma bak ben bi dusuk yaptim da su an da hayirlisiyla olursa olsun olmazsada yapılacak bsy yok
Öyle tabii hayırlısı olsun biz geçen ay karar verdik bakalım test kullanayım dedim hakkımızda hayırlısı çocuğumuz olacaksa onun bir doğum zamanı var ve vaktinden önce de olmayacak.

Öyle tabii hayırlısı olsun biz geçen ay karar verdik bakalım test kullanayım dedim hakkımızda hayırlısı çocuğumuz olacaksa onun bir doğum zamanı var ve vaktinden önce de olmayacak.
Ayn cnm kesinlikle her sey sabırla olur stres etme sakın stres adetin düzeninde bozar hakkımızda hayırlısı inşallah kucağına bi bebek alırsın bu ay sogan kurunu dene cnm ise yarıyor ibrahim saracoglu sogan kürünü dene

Ayn cnm kesinlikle her sey sabırla olur stres etme sakın stres adetin düzeninde bozar hakkımızda hayırlısı inşallah kucağına bi bebek alırsın bu ay sogan kurunu dene cnm ise yarıyor ibrahim saracoglu sogan kürünü dene
İnşallah hayırlısı bakalım yeni deniyoruz :) Soğan kürü ne için gebelik oluşması için mi ?

İnşallah hayırlısı bakalım yeni deniyoruz :) Soğan kürü ne için gebelik oluşması için mi ?
Ewet birebir benim çevremde çok kişi uyguladi oldu bende adet olursam adetimin 7. Gunu başlayıp icicem 15 gun boyunca bu ay sonra hamile kalmazsam bu ay bi dahaki ayda adetime 10 gun kala yapıp içilen bakalim hayırlısı olsun

Ewet birebir benim çevremde çok kişi uyguladi oldu bende adet olursam adetimin 7. Gunu başlayıp icicem 15 gun boyunca bu ay sonra hamile kalmazsam bu ay bi dahaki ayda adetime 10 gun kala yapıp içilen bakalim hayırlısı olsun
Olur inşallah ilk defa duydum olmasa denerim tabi teşekkürler

Back