• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayal383838

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
52
36
8
32
Merhaba hanımlar. Ben 3 aydır gebelik düşünüyorum bu ay folik asite başladım. Regl dönemime 8 gün kaldı sol göğsüm şişti ve meme ucu hassasiyetim var. Sizce belirti olabilir mi. Hamile kalan arkadaşlar böyle belirti yaşadı mı acaba ?

Merhaba hanımlar. Ben 3 aydır gebelik düşünüyorum bu ay folik asite başladım. Regl dönemime 8 gün kaldı sol göğsüm şişti ve meme ucu hassasiyetim var. Sizce belirti olabilir mi. Hamile kalan arkadaşlar böyle belirti yaşadı mı acaba ?
Benim de öyleydi hatta göğsüme hiç dokunamıyordum, bir test yapsanız bu erken gebelik testinden, ben 1 hafta kala yapıp öğrenmiştim

Bende deniyorum bu 3. Ayım bitmek üzere.ve bu ay bende folik asite başladım reglimede10 gün var inşallah gebeyizdir canım

Back
X