• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi ?????

Cashua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
105
61
98
32
Merhaba arkadaslar son 2 aydir ne doktora gidiyorum ne baska birsey sadece oluruna birakma karari aldm 1 senedir yiprandim ilaclar hormonlar.. reglm bir gun gecikti pcos hastasiyim o yuzden cok kafa yormuyorum gecikme olayina ama 2 gun once tum gun kasik agrisi cektim sadece sag kasigimda nefes alirken bile batiyordu o derece bir agri ve yaklasik 3 gecedirde yataktan kan ter icinde kalkiyorum sanki temmuz ayindaymisim gibi yakintimda 2 gundur fazla gibi geliyor bilmiyorum ... Gogus hassasiyetim falan yok acaba bunlar gebelik mi yumurtalama mi bu tarz seyler yasayanlar bilgilendirebilir mi cok tesekkurler ...

Bütün yaşadığın değişiklikler hamilelikte olabilir başka bişey de. Test yapmadan öğrenemezsin. Ama normalde olmayan kasık ağrısı döllenmenin ve yumurtanın rahme ilerlemesinin belirtisi olabilir ben de yaşadım fazlasıyla.

Test yap bence ne kadar korksanda bende pkoluyum mesela senin aksine ben sıcak havada ayaklarım donduğundan şikayetçiydim en başlarda 😊

Back