• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi mi?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Kızlar belim egilince yada egilmeden ani bel ağrısı oluyor bıçak batması gibi, bir de kasık agrım var, göğüslerim de acıyor bunlar belirti olabilir mi? Adetime 1 hafta var.

Hamilelik belirtileri bu kadar erken ve yoğun nüksetmez ki çooook erken döllenme olacak ki bir ihtimal. 6. Haftamdayım adetten farkı yok belirtilerin belirti aramayın bence

Kızlar belim egilince yada egilmeden ani bel ağrısı oluyor bıçak batması gibi, bir de kasık agrım var, göğüslerim de acıyor bunlar belirti olabilir mi? Adetime 1 hafta var.
O kadar erken başlamaz belirtiler 6 haftayı geçmesi lazım kafanızı takmayın relax

Benim adetten bir hafta on gün önce başladı ve yumurtlamadan iki gün sonra arkadaşıma ben bu ay kesin hamileyim dedim o kadar şiddetli bel ağrım vardı. Adetime 7-8 gün varken göğüslerim acımaya başladı ve adet yaklaştıkça da arttı. Bel ağrımla birlikte sağ diz ve bileğime kadar vuran kasık ağrımda vardı. Yani demem o ki hem adet belirtileri gibiydi hem de çok erkendi. Ben erken olmasından hamile olduğumu anladım ve 4 gün kala test yaptım çıktı. O yüzden hiç belli olmuyor. İnşallah gönlüne göre olur🙏🏼

Benim adetten bir hafta on gün önce başladı ve yumurtlamadan iki gün sonra arkadaşıma ben bu ay kesin hamileyim dedim o kadar şiddetli bel ağrım vardı. Adetime 7-8 gün varken göğüslerim acımaya başladı ve adet yaklaştıkça da arttı. Bel ağrımla birlikte sağ diz ve bileğime kadar vuran kasık ağrımda vardı. Yani demem o ki hem adet belirtileri gibiydi hem de çok erkendi. Ben erken olmasından hamile olduğumu anladım ve 4 gün kala test yaptım çıktı. O yüzden hiç belli olmuyor. İnşallah gönlüne göre olur🙏🏼
Katiliyorum. Döllenme zamanini bilmek önemli burada.

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Back