Hamilelik Belirtisi mi?

gzmsui

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
11
8
1
33
Kızlar bir sorum olacak
Hamileyken adet olacakmış gibi karın ağrısı olur mu yoksa regl olunacağına işaret midir ?

Kızlar bir sorum olacak
Hamileyken adet olacakmış gibi karın ağrısı olur mu yoksa regl olunacağına işaret midir ?
İlk gecikmemde yaşadım ama sonra yaşamadım her adet dönemim gelince de dikkat ediyorum ama hiç ağrım olmuyo

Canim benim feci bir agri oldu hemde 4 gün tam adet gunumde basladi hem cokusuyodum hemde karnim agriyodu adet agrisinin aynisi ana daha siddetliydi bende sokulemuyorum galba diye dusunmustum meger hamileymisim

Bne regl ağrısı gibi ağrılar yaşadım. 6.güne kadar her akıntı da wcye gidiyordum oldum mu diye o gün test yaptım zaten pozitifti.

Ben adet zamanlarinda 1hafta onceden başlardı sancılarım hamile kaldığım ay hiç-bir sancım olmadi ben adeti bekliyordum eşim hamilesin senin ağrın olmaması normal değil diyordu haklı da çıktı adam

Kızlar regl oldum tahmini yumurtlama haftasında iki günü değerlendirmiştik kısmet değilmiş ilk denememizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…