Hamilelik belirtisi mi hamişler lütfen bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi cckse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
109
15
13
23
Kızlar sol kasığım ve bel ağrım gün içinde olmakla birlikte geceleri daha çok şekilde ağırıyorlar. Bat tarihim 10 şubat. Dün ise erken gebelik testim negatif çıktı. Regl ağrısı değil eminim çünkü hiçbir reglimde bu bel ağrısını yaşamadım. Yumurtlama da olması imkansız 3 gündür bu şekildeyim. Uyuyamıyorum ve ara ara göğüsüme sızlama gelip gidiyor. Özellikle gece daha çok. Bir de bu dönemde 14. Günümde değil 16-17 gibi yumurtlamam olmuştu. Sizce pozitifi görmem lazım mıydı bu belirtilerke

Merhabalar Şuan aynı belirtileri bende yaşıyorum afedersiniz yumurtama döneminin zirvesinde denedik . O günden 3 4 gün sonra kasıkta ani sancı tüm vücudu sardı ara ara belirti devam etti şuan benimde adetim 10 Şubat 4 gün var ve geceleri sizin gibi kasıklarda anı batma ağrı meydana geliyor ve bağışıklık düşük iki gün öncesi de grip oldum akıntım 2 3 gundur yoğun sıvı geliyor bazen seffaf iplik şeklinde. Bende sizin gibi kararsızım erken test konusunda . Sizde başka ne tür belirti var ya inşallah bebiş vardır sizin adet tarihi aynı belirti olunca yazmak istedim konu ile bilgim yok benimde

İyi ettin belime doğrulamıyorum ve ne ağır kaldırmışım ne yanlış hareket yapmışım . Daha önce hiç tatmadığım bi bel ağrısı ve kasık ağrısı. Tek taraflı ama işte negatifi görünce geç yumurtladığım için mi diye düşündüm

hic tecrübem de yok bişey de diyemiyorum ne kendime ne size ama belirtiler araştırdığım kadar kısmen aynı gibi tabi herkeste farklı olabiliyormus en garanti aslında adet sonrasini bekmemek zaten 4 gün kaldı test yaptınızmiydi yada yaptıysanjz ne zaman şimdi benim bir buçuk haftaya yakın bu ağrılar var sabredemiyorum yarın yapsam mı erken gebelik testi bilemedim. Bende kararsizim umarım bilen birileri yazar yinede

Erken şekilde yapmıştım diye negatif çıktığını düşünüyorum. Yarın da belki erken olacak ama ben de dayanamıyorm. Çünkü artık ya gebelik değilse ne bu diye korkmaya başladım. Yarın birlikte yapıp cevaplarımızı paylaşalım burdaaa

Şuanda aynı belirtileri yaşıyorum adet günümden bu yana belirtilerim sol kasık ağrısı bacağıma doğru çekiliyordu bel ağrısı vardı şişkinlik ve süt beyazı akıntı adet günümde pozitif gördüm kızlar bu şekilde oldum

Bencede canım erken olduğu icindir aslında beklemek lazım ama bakalım sabredemiyorum yarın burda paylaşalim yapıp bende ilk deneyecegim sabırsızlık var şuan peki en etkili hangisi ben ilk defa alacağım sabah testi hangisi daha iyi sonuç verir .eğer yarın da çıkmaz da hayırlısı diyelim adeti bekleriz

Regl günümde test net 2 cizgi çıktı ama reglden 2 3 gün önce aşırı silikti yani beklemeni oneririm

Ama bu seni etkileyecekse bekleyelim. Çünkü stres de yerleşmeyi çok etkiliyormuş

Bekleyeceğim o zaman sanırım sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza
Hadi inşallah çok çok amin cümlemize sağ salim nasip olur ya az daha sabredelim o zaman adet zamanına bişey kalmadı yine burdan o gün haberleşelim şimdi silik çıkma ihtimali de var strese sokmayalim kendimizi bu işin başı birde stres

Tamam son karrar bekliyoruz
Anlaştık adet tarihind kadar dayanıyoruz sakin ol sende hiç stres yapma rabbim hayırlısını kolaylikla nasip etsin akışına bırakalım unuttuk düşünmüyoruz stres yapmıyoruz

Anlaştık adet tarihind kadar dayanıyoruz sakin ol sende hiç stres yapma rabbim hayırlısını kolaylikla nasip etsin akışına bırakalım unuttuk düşünmüyoruz stres yapmıyoruz
Her şey yolunda mutluyuz sakiniz

Her şey yolunda mutluyuz sakiniz
Evet sakiniz hadi dinlen artık herşey dinlenmekten geçiyor 4 gün nedir ki gelip geçer o günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah nasip eder ikimize de uzulmeyelim olmazsa da herşeyde hayır vardır sakin olalım iyiyiz mutluyuz

Hadi hayırlı olsun Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya

Kesinliklee öyle olumluyorumben sadece sigara kullanan bi insan olarak uzak durmaya çalışıyorum şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…