Hamilelik belirtisi mi gebelik belirtisi mi

Butik alfa

🌸✨
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
953
744
53
Merhaba çatlatma iğnesi olalı 11 gün olsu ve sanki adet olcakmışım gibi belirtiler hissediyorum. Sağ tarafım ağrıyo hafif hafif, biraz akıntım var ve göğüslerim iğneden beri ağrıyor. Sizde regl mi yoksa hamilelik belirtisi mii. Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı kızlar??

Son düzenleme:
Açkçası belirtiler benzediıi içn bunu adetnz geçmeden anlayamazsnz..

Belirtiler birbirine benziyor açıkçası. Benim de adet ağrısına benzer bir ağrım oldu aşılama sonrasi, kasıkta batma şeklinde hafif Sancı, göğüs hassasiyeti vs sonucum pozitif çok şükür.

Belirtiler birbirine benziyor açıkçası. Benim de adet ağrısına benzer bir ağrım oldu aşılama sonrasi, kasıkta batma şeklinde hafif Sancı, göğüs hassasiyeti vs sonucum pozitif çok şükür.
Hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı başımıza inşallah Bu belirtiler sende ne zaman görüldü canım

Bekle canım 20sine kadar bekle enazından.. Bak böyle stres yapma akışına bırak oluruna bırak.. heyecan ve stres tutup tutmamasını gerçekten çok etkiliyor.. Akışına bırak sakin ol.. inşaALLAH Hamilesindirr

haklısın canım inşallah dediğin gibi olur. Ama bazen elde olmuyo bir iki gün hiç takmıyorum sonrakafamaa takılıyo tekrardan sorgulamaya başlıyorum hayırlısı olsum inşallah

Hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim darısı başımıza inşallah Bu belirtiler sende ne zaman görüldü canım
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çatlatma iğnesinden yaklasik 36 saat sonra asilama oldum. Sanırım aşılamadan 8-10 gün sonra belirtilerin başladı. Ama göğüs hassasiyeti daha öncesinde başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…