Hamilelik belirtisi mi adet mi????

Duygusuzkadinx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
36
-66
18
23
Merhaba 5-6 aylık evliyim geri çekilme ile cinsellik yaşıyoruz (korunma amaçlı değil) sadece tercihimiz o şekilde. Şuan adetim 2 - 3 var ve ağlama krizlerim oluyor ruh halinde bunalma ve göğüs uçlarım da koyulasma var normalde adete yakın baş ağrım ve sivilcelenme olurdu ama busefer yok bitek baş ağrısı yaşıyorum adete yakın olurdu şuan sadece baş ağrım var ağlama ve göğüs ucunda koyulasmam olmazdı sizce hamilelik olmuş olabilirmi? Adete 1 hafta kala vajina etrafında boşalma olmuştu eşim içine kaçtı galiba dedi. 2 düsugum var bunuda kaybetmek istemiyorum antidepresan kullanıyorum hamileysem acil bırakmam gerek düşüğü tetikleyen ilaçlar.... nasıl ogrenicem erken hamileliği yardımcı olurmusunuz tecrübesi olan

Canım erken gebelik testiyse öğrenebilirsin. Ruh halin için birşey diyemeyeceğim ama bence adete kadar beklemelisin. Düşüklerin için şunu söyleyebilirim gebeliğin sonlanmasının sebebi sağlıklı bir gebelik olmamasından kaynaklanıyor Allah sana sağlıklısını verecektir. En azından hamile kalabildiğini biliyorsun Allah nasip eder merak etme en hayırlısını ve en sağlıksını rabbim kucağına almayı nasip etsin amin. Bende beklemedeyim benimki daha karışık tek diyebileceğim hepimiz için dua etmek. Göğüs dolgunluğu acısı olabiliyor gebelikten önce hem sende 2 gebelik yaşamışsın tecrübelerin vardır öğrenir öğrenmez bence doktoruna. Dğşük yaptıpını söyle doktorun ona göre bir ilaç verir tedavi doktordan nasip Allahtan hem daha yeni evlisin merak etme çok uzun seneler çocuğu olmayan hatta hamile dahi kalamayan insanlar var.

Şu an erken gebelik testiyle çıkar diye düşünüyorum ya da ilaç kullanıyorsanız bi acile gidip kan testi verin isterseniz :) umarım gönlünüzdeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…