Hamilelik belirtisi kasıkta ağrı acilll

seldaes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
6
0
40
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay adetim bittikten sonra 6.7. Gün çatlama oldu değerlendirdim ancak regl olmama 6 gün var 3 gündür şiddetli kasık ağrım var herhangi bir akıntı veya benzeri birşey yok gebelik belirtilerini de çok bilmiyorum 5 aylık evliyim test yapıyorum ancak negatif çıkıyor hamilelik belirtisinde kasıkta ağrı oluyormu yardımcı olabilirmisiniz?

Evet oluyor. Ama bazı kişilerdede olmuyor :) hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor. Gecikme 10 gün olunca test yapın

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay adetim bittikten sonra 6.7. Gün çatlama oldu değerlendirdim ancak regl olmama 6 gün var 3 gündür şiddetli kasık ağrım var herhangi bir akıntı veya benzeri birşey yok gebelik belirtilerini de çok bilmiyorum 5 aylık evliyim test yapıyorum ancak negatif çıkıyor hamilelik belirtisinde kasıkta ağrı oluyormu yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba. Adetinize 6 gün varmış
Benim de 6 gün varken negatif çıktı hatta erken gebelik testim de negatif çıkmıştı. Adete 4 gün kala çok silik çıktı. 3 gün kala daha belirgin çıktı.

Kasık ağrısı oluyor evet. Özellikle hareket halindeyken. Eğilip kalkarken aniden giriyordu. İnşaAllah gebesinizdir❤️☺️

İnşallah kendimi çok adapte etmemeye çalışıyorum kafama takmamaya çalışıyorum etkilenmemek için ancak hamilelik varsa da yanlış birşey yapmaktan korkuyorum dileğim inşallah vardır dua edin☺

X