Kızlar merhaba daha önceden hesabım vardı ama kaybettim tekrar geldim buraya herkesin yardımlaşmasını çaresiz sorulara cevap vermesini samimiyetini çok seviyorum buranın Bir sorum olacaktı... Aramızda korunmasız ilişkiye girip de hamile kalan varmı? Eğer varsa hatırlıyorsan karın bölgen de ve vajina da ne gibi değişiklikler olmustu? Saygılar sevgiler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtisi ilk gün
- Konu Sahibi GamzeKT
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikbelirtileri #ilişki #korunmasız #vajina
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kendim kalmadım ama görümcem ile alt üstlü oturuyoruz , kasık agrisi ve peynir kesiği kıvamı akıntısı olmuştuKızlar merhaba daha önceden hesabım vardı ama kaybettim tekrar geldim buraya herkesin yardımlaşmasını çaresiz sorulara cevap vermesini samimiyetini çok seviyorum buranın Bir sorum olacaktı... Aramızda korunmasız ilişkiye girip de hamile kalan varmı? Eğer varsa hatırlıyorsan karın bölgen de ve vajina da ne gibi değişiklikler olmustu? Saygılar sevgiler
Teşekkür ederim canımKendim kalmadım ama görümcem ile alt üstlü oturuyoruz , kasık agrisi ve peynir kesiği kıvamı akıntısı olmuştu
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Merhaba hanımlar bende birşey sormak istiyorum biraz önce lavaboya girdim af edersiniz idrarimi yaparken sağ tarafıma vajinaminüstüne bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi cıktı saniyelik birşey di ama bu hamilelik belirtisi olabilir mi 3 yıldır çocuk istiyrium da rabbim olmayan herkese nasıp etsin insallah
- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Enfeksiyonda oluyor böyle canım benimde öyle ama belli olmaz tabiMerhaba hanımlar bende birşey sormak istiyorum biraz önce lavaboya girdim af edersiniz idrarimi yaparken sağ tarafıma vajinaminüstüne bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi cıktı saniyelik birşey di ama bu hamilelik belirtisi olabilir mi 3 yıldır çocuk istiyrium da rabbim olmayan herkese nasıp etsin insallah
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Yok canım enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum yanma kaşıntı falan yok bir defalık birşey diEnfeksiyonda oluyor böyle canım benimde öyle ama belli olmaz tabi
Valla canım hamile kalmadım öyle bir durum yaşamadım ama bir ay önce vajina mantarı olmustum çok fazla kaşıntı ve ağrım da vardı vajinam da bir yarına belli Olur zaten mantar olursa da dikkat etMerhaba hanımlar bende birşey sormak istiyorum biraz önce lavaboya girdim af edersiniz idrarimi yaparken sağ tarafıma vajinaminüstüne bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi cıktı saniyelik birşey di ama bu hamilelik belirtisi olabilir mi 3 yıldır çocuk istiyrium da rabbim olmayan herkese nasıp etsin insallah
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Yok canım ya kaşıntı yanma falan yok bir saniyelik birşey diValla canım hamile kalmadım öyle bir durum yaşamadım ama bir ay önce vajina mantarı olmustum çok fazla kaşıntı ve ağrım da vardı vajinam da bir yarına belli Olur zaten mantar olursa da dikkat et
Canım hamilelik istiyorsan inşallah onun belirtilerindendir Allah hayırlısını nasip etsinYok canım ya kaşıntı yanma falan yok bir saniyelik birşey di
- 20 Aralık 2020
- 113
- 98
- 48
bende meme ucu hassasiyeti ve yoğun beyaz pütürtülü akıntı oldu bata 6 gün kala kaset testte pozitif gördüm şimdi kan testi yaptırıyorum 2 günde 1. 3. testimi cuma günü yaptırıcam. Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsinKızlar merhaba daha önceden hesabım vardı ama kaybettim tekrar geldim buraya herkesin yardımlaşmasını çaresiz sorulara cevap vermesini samimiyetini çok seviyorum buranın Bir sorum olacaktı... Aramızda korunmasız ilişkiye girip de hamile kalan varmı? Eğer varsa hatırlıyorsan karın bölgen de ve vajina da ne gibi değişiklikler olmustu? Saygılar sevgiler
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Isteyen herkese nasıp etsin RabbimCanım hamilelik istiyorsan inşallah onun belirtilerindendir Allah hayırlısını nasip etsin
Ben hemen hamile kalmıştım çok şükür 7 haftalık oldu şuan inşallah isteyen herkese nasip olur vajinada çok bir değişiklik olmadı ama benim göbegimden kasığıma inen kahverengi ama belli belirsiz bir cizgi olusmustu. Bir de karnımda baloncuklar patlıyordu sanki.Kızlar merhaba daha önceden hesabım vardı ama kaybettim tekrar geldim buraya herkesin yardımlaşmasını çaresiz sorulara cevap vermesini samimiyetini çok seviyorum buranın Bir sorum olacaktı... Aramızda korunmasız ilişkiye girip de hamile kalan varmı? Eğer varsa hatırlıyorsan karın bölgen de ve vajina da ne gibi değişiklikler olmustu? Saygılar sevgiler
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olur inşallahBen hemen hamile kalmıştım çok şükür 7 haftalık oldu şuan inşallah isteyen herkese nasip olur vajinada çok bir değişiklik olmadı ama benim göbegimden kasığıma inen kahverengi ama belli belirsiz bir cizgi olusmustu. Bir de karnımda baloncuklar patlıyordu sanki.
Amin canım Allah gönlüne göre versinbende meme ucu hassasiyeti ve yoğun beyaz pütürtülü akıntı oldu bata 6 gün kala kaset testte pozitif gördüm şimdi kan testi yaptırıyorum 2 günde 1. 3. testimi cuma günü yaptırıcam. Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallahAllah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olur inşallah
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Yani olabilir tabiki ama önemli olan adetin gecikmesiIyi aksamlar bayanlar bugün adet ağrısı gibi belimde ağrı oldu ve kaşıklarım ince bir sizi var daha adetime5 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
Yumurtlamanız ne zaman oldu peki
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Aslında tam olarak test yapıp takip etmedim ama 11 ocak da adet gördüm 3 gün sonra yumurtlama akintim oldu ondan sonra kaşık ağrılarım başladıYani olabilir tabiki ama önemli olan adetin gecikmesi
Yumurtlamanız ne zaman oldu peki
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Inşallah isteyen herkes de vardır Rabbim isteyen herkese bu ay nasıp etsin içinde de banayani bi ihtimal var o zaman bu agrılar yerleşme esnasında olabiliyor
Adetiniz geçmesini beklemelisiniz en ne öyle çıkar
Dilerim bebek vardır