Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu ay mahfoldum hamile değilim yani en azından şimdilik yarın adet günüm bilmiyorum olacakmiyim ama midemde öyle bı baskı var ki özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyor doktora bile gittim yediğine içtiğini dikkat et falan dedi yolladı çok irdelemedi hafifte baş dönmem var ama en büyük sorun mide ya karnım cidden o kadar sis kiİki gebeliğimde de yaşadım, patlayacak gibi oluyordum gazdan 5 aylık gibi oluyordu karnım.
Bende de var o his şimdi. Regl de gecikti 2 gün ama ben şu an hiç istemiyorum. Oladabilirsin olmayadabilirsin, yarın gelmezse bir test yap. Allah gönlüne göre versinYa bu ay mahfoldum hamile değilim yani en azından şimdilik yarın adet günüm bilmiyorum olacakmiyim ama midemde öyle bı baskı var ki özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyor doktora bile gittim yediğine içtiğini dikkat et falan dedi yolladı çok irdelemedi hafifte baş dönmem var ama en büyük sorun mide ya karnım cidden o kadar sis ki
Yarında gelmezse yapacağım tamamdır yazacağım sana inşallah vardır benim ilk olacakBende de var o his şimdi. Regl de gecikti 2 gün ama ben şu an hiç istemiyorum. Oladabilirsin olmayadabilirsin, yarın gelmezse bir test yap. Allah gönlüne göre versinhaber ver banada
![]()
Test yaptım sence var mı?Yarında gelmezse yapacağım tamamdır yazacağım sana inşallah vardır benim ilk olacak![]()
Ben hafif silik çizgi gördüm,kan verdiniz mi?Test yaptım sence var mı?
Silik çizgi varTest yaptım sence var mı?
29 Ekim tatilinden dolayı pazartesiye kaldı maalesef ama bugün 2 test yaptım çıktı koyulaştu en son yaptığım hatta yarından sonra yine bı idrar testi yapicamBen hafif silik çizgi gördüm,kan verdiniz mi?
Testleri atmadiysaniz buraya ekleyebilir misiniz?Daha net yardimci oluruz belki29 Ekim tatilinden dolayı pazartesiye kaldı maalesef ama bugün 2 test yaptım çıktı koyulaştu en son yaptığım hatta yarından sonra yine bı idrar testi yapicam
Canım çok fazla gaz oluşuyor hamile olduğunu düşünüyorum ... bnde bu şekilde oluyorAllah aşkına biri söylesin hamilelik belirtisi olarak aşırı gaz ve hazımsızlık yaşayan var mı?
BeennAllah aşkına biri söylesin hamilelik belirtisi olarak aşırı gaz ve hazımsızlık yaşayan var mı?
Değerinize tekrar baktirdiniz mi? 25 ten sonraki değerleriniz kaç oldu? Ben ilk 26 ile öğrendim 2 gün sonra 111 oldu tekrar 2 gün sonra kan verdim 255 oldu. Önce 4 kat sonra 2 kat artması normal mi acabaBenimde silik cıktı aynı bu fotoda attıgınız gibi ertsi gün biraz daha net cıktı kan verdim 8.24 cıktı bthcg bugun tekrar kan verdm 25 olmus bence ıdrar testine bosuna para vermeyin kanda varsa hemen cıkıyor zaten ozel kliniklerde 20 30 tl birsey 2 saate sonuc cıkıyor
Normal tabiki bence iki gundebi ayni saatte vermniz gerekir saatin bile farkli oluyor cnku benimki hep ikiye katlandi tam ucu ucuna 25 ken 52 oldu sonra 107 214 diye ikiye katlandi en son saglik ocagi mecburui bthcg aldi baska kanlari alrken orda sabah 730 cikti devlettede randevum vardi ogleden snra 2.3 gbi ayni gün 1008 cikti saatin bile cok farki oldugunu burdan biliyorumDeğerinize tekrar baktirdiniz mi? 25 ten sonraki değerleriniz kaç oldu? Ben ilk 26 ile öğrendim 2 gün sonra 111 oldu tekrar 2 gün sonra kan verdim 255 oldu. Önce 4 kat sonra 2 kat artması normal mi acaba
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Sağlık ocağına salı günü gideceğim tüm değerlerime birden baktırmak için 255in üstünden 4 gün geçmiş olacak o zaman daha da netleşir sanırım. Erken öğrenmenin zararları işteNormal tabiki bence iki gundebi ayni saatte vermniz gerekir saatin bile farkli oluyor cnku benimki hep ikiye katlandi tam ucu ucuna 25 ken 52 oldu sonra 107 214 diye ikiye katlandi en son saglik ocagi mecburui bthcg aldi baska kanlari alrken orda sabah 730 cikti devlettede randevum vardi ogleden snra 2.3 gbi ayni gün 1008 cikti saatin bile cok farki oldugunu burdan biliyorum
Evet erken ogrenince birsuru kan veriyorsun maalesef saglikla kucagina alirsin insAllahÇok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Sağlık ocağına salı günü gideceğim tüm değerlerime birden baktırmak için 255in üstünden 4 gün geçmiş olacak o zaman daha da netleşir sanırım. Erken öğrenmenin zararları işte![]()
Amin inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsınEvet erken ogrenince birsuru kan veriyorsun maalesef saglikla kucagina alirsin insAllah