Hamilelik belirtilerinizi ne zaman yaşamaya başladınız?

hayal alemi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
450
962
303
Arkadaşlar merhaba

Hamilelik belirtilerinizi battan ne kadar önce yaşamaya başladığınızı merak ediyorum
Geçen ay olduğu gibi bu ay da belirtiler başladı gibi hissediyorum ama ne kadarı psikolojik bilmiyorum. Yumurtlama günüm 5-6 gün geçti. Elim ayağım alev gibi yanıyor. Ağzımda metalik bir tat ve kabızlık problemim var. Yardımcı olur musunuz

Benim belirtilerimde 7 gün önceden başlamıştı Adete son 3 gün kala silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Belirtilerim doğrudur ınsallah

Bende adete 1 hafta kala 2 kez bayılmıştım ve metalik tat hiiç geçmiyordu ne yersem yiyim fayda etmemişti

Arkadaşlar benimde adetim 4 gün gecikti iki gündür baş dönmesiyle mide bulantısı gibi bir his var üzerimde bugün test yaptım negatif çıktı kafam çok karışık ya

Benım daha 10 gun var regle zaten daha hıssedılmez ama dun belım agrıyordu ve ara ara lasık agrım sankı hanı bole agırlık var gıbı kasıgında hossedersın ya o tarz bısey işte bekleyeleım baklım ne olacak

6 kez hamile kaldım hiçbirinde belirti yaşamadım ve sürpriz oldu. İnanılmaz belirtiler yaşayip kesin gebeliktendir die düşündüğüm aylarda ise hamile değildim . Ben belirtilere inanmıyorum o yüzden

Ben bir hafta 10 gün önceden yaşamaya başladım ilk akıntım farklılaştı göğüslerim adet dönemimden daha da dolgun hale geldi uykuya ve yemek yemeye doymadım öğrenmeden önceki gün eşime kesin hamileyim ben dedim beklenen adet günümün sabahında idrar testi öğleden sonra kan testinde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…