Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ NELER?
- Konu Sahibi Tubam123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
Merhabalar. Ben iki gebeliğimi de şöyle anladım. Hamile değilken adetten 5-6 gün önce göğüslerim çok ağırlaşır çamaşırı çıkarınca ağrı ve dolgunluk olur. Hamileyken adet günü gelmesine rağmen ne karnımda şişkinlik vardı ne göğüslerde dolgunluk. Biri doğal biri tüp bebek Günüm gelmeden Kan verip öğrendim. Herkesin gebelik belirtileri farklı olabilir
Bende de bazı belirtiler var 18 sinde test yapacağım inşallah çıkar dua et banaMerhabalar. Ben iki gebeliğimi de şöyle anladım. Hamile değilken adetten 5-6 gün önce göğüslerim çok ağırlaşır çamaşırı çıkarınca ağrı ve dolgunluk olur. Hamileyken adet günü gelmesine rağmen ne karnımda şişkinlik vardı ne göğüslerde dolgunluk. Biri doğal biri tüp bebek Günüm gelmeden Kan verip öğrendim. Herkesin gebelik belirtileri farklı olabilir
- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamandaBende de bazı belirtiler var 18 sinde test yapacağım inşallah çıkar dua et bana
- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
ay inşallah pozitif çıkarda mutlulukla yazarımSonucu yaz bize
- 14 Eylül 2022
- 6
- 4
- 1
- 24
Reglim 15-16 gün gecikmişti, normalde de düzensiz olduğu için pek aldırmamıştım. Daha sonrasında göğüslerimde hassasiyet oldu. Kasıklarımda ağrı, midem ara ara kalkıyordu. Bazen çıkarıyordum. Yataktan kalkarken gözümde kararma oluyor. Kasıklarımın ağrısı bacaklarıma ve belime vuruyordu. İlk belirtilerim bunlar oldu
Bende de aynı şekilde sadece baş dönmesi yok bi boşlukta gibi oluyor ve kusma yok. Test yaptım bugün negatif çıktı 10 gün var adetimeReglim 15-16 gün gecikmişti, normalde de düzensiz olduğu için pek aldırmamıştım. Daha sonrasında göğüslerimde hassasiyet oldu. Kasıklarımda ağrı, midem ara ara kalkıyordu. Bazen çıkarıyordum. Yataktan kalkarken gözümde kararma oluyor. Kasıklarımın ağrısı bacaklarıma ve belime vuruyordu. İlk belirtilerim bunlar oldu
- 14 Eylül 2022
- 6
- 4
- 1
- 24
10-15 gün sonra tekrardan test yap. Hayırlı zamanda olsun inşallah düşünüp stres yapmaBende de aynı şekilde sadece baş dönmesi yok bi boşlukta gibi oluyor ve kusma yok. Test yaptım bugün negatif çıktı 10 gün var adetime
İnşallah canım dua et10-15 gün sonra tekrardan test yap. Hayırlı zamanda olsun inşallah düşünüp stres yapma
Adetime 6 gün kala göğüslerim şişti hafif mide bulantim bide kasıklarimda batma vardı. Birinden duymuştum hamile kaldığını sırt ağrısı ile fark etmiş bi gece sırtım ağrıyor ben hamileyim dedim. Hiç beklemedim test yaptim çok silik çıktı 2 gün sonra yeniden yaptım hemen çıktı.
Bende de belirtiler var. kasık ağrım var önceden şiddetliydi sonra hafifledi. Mide yanması ve bulantısı var hafif göğüslerimde şişme var acı var. ve belim ağrıyor. adetime 10 gün kalmıştı dün test yaptım birşey çıkmadı artık adetim gecikirse eğer yapacağım. ama sanki birşey hiissetmiyor gibiyimAdetime 6 gün kala göğüslerim şişti hafif mide bulantim bide kasıklarimda batma vardı. Birinden duymuştum hamile kaldığını sırt ağrısı ile fark etmiş bi gece sırtım ağrıyor ben hamileyim dedim. Hiç beklemedim test yaptim çok silik çıktı 2 gün sonra yeniden yaptım hemen çıktı.