hadi hayırlısı canım bu hastane olayından bende nefret ediyorum 1 gidiyorsun ondan sonra git gel git gel kafayı yiyorsun hadi hakkında hayırlısı inş.
cnm mrb benım goguslerım acaip şiler yaa ve acıyoalr:kedi:esıme bıle ellettırmıyorum adetım gectı test yatım ngatıf cıktıı halada adet olmadımm :S
bugün çok güzel bir rüya gördüm ilginç bilinç altımmı oynadı bu oyunu bana ama güzeldi ya benim yumurtalıklarıda sorun va demişti ya doktor rüyamda o sorun bebekmiş yani gebeymişim normal adet oluyom o yüzden kimse kestiremiyomuş gebe olduğumu hemen doğurdum çok güzel bi bebekti sarışın uzun kirpikli bi oğlan aynı ablalarına benziyodu mavi tulum giydirdim elime aldım bi çoştum bi çoştum uyandım rüyaymış olsun rüyada olsa güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1no2::sm_confused:
hayırdır inşallah canım yaaa opuyorumnanaktan
bende rüya gördüm çocuk sahibi olmadan torunum oluyormuşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sevimli bi erkek çocuk 3-4 yaşlarında bişey koptum yaaa gülmektennn kaydirigubbakcemile3
ay cnm ıns ya pazartesıye kadar gelmesse gııp kan testı yaptırıcam sonucu haber verırım :)saol cnm
kız güleriz ağlanacak halimize allah beterinden saklasın ben her rüyanın bi anlam bi haber verdiğine inanırım hayırlı haber olur işallah :Saruboceq:
cnm ya bıde su sorum olucak bu morfolojın kaç olması gerekıyo normal degerı kaç yanııı
aminn canım aminn
napalım şekerim deliliğe vermesem çıldırıcammm laelaelaelaelae
kız benimde günüm bugünn bakalım gelcekmi namıssızzzz
o namıssız bi krede geç kalsa ne olurklava:
bakalım şekerimm bi kaç gün geçmi gelcekk yoksa 9 ay kadan mı geç gelcekk hihi ben ikinci şıkkı alam bi zahmetttt kaydirigubbakcemile3
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım yarabbim alemsinn şekercimmmmmmmmm sen deli ben delii tımarhenyemi gitmeliii (kemal sunal filmindenn) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?