sitaree sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
gül gül gülklava:
zaten daha afyonum patlamamış ne oluo oldum bi an :roflol:
ben sık giremioyrum artık cicim. böylede mevzulardan kopuyom haliylen arada bana özet geçin bacılar :1hug:
bugün çok güzel bir rüya gördüm ilginç bilinç altımmı oynadı bu oyunu bana ama güzeldi ya benim yumurtalıklarıda sorun va demişti ya doktor rüyamda o sorun bebekmiş yani gebeymişim normal adet oluyom o yüzden kimse kestiremiyomuş gebe olduğumu hemen doğurdum çok güzel bi bebekti sarışın uzun kirpikli bi oğlan aynı ablalarına benziyodu mavi tulum giydirdim elime aldım bi çoştum bi çoştum uyandım rüyaymış olsun rüyada olsa güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1no2::sm_confused:
çocuklarının cinsiyeti neeee
hwehhe anladımm ikisi de kız
sonuncuyla beraber 3 kızdı yaaaşutarafagitti
erkek mi istiyon var mı taktiklerin :kedi:
pazartesi yine gidiyom doktora içten dua edin bana bacular kafayı yiycem ha bu hastane olayından hadi hayılısıkafamçokkarıştı
hadi hayırlısı canım bu hastane olayından bende nefret ediyorum 1 gidiyorsun ondan sonra git gel git gel kafayı yiyorsun hadi hakkında hayırlısı inş.
hadi hayırlısı canım bu hastane olayından bende nefret ediyorum 1 gidiyorsun ondan sonra git gel git gel kafayı y
iyorsun hadi hakkında hayırlısı inş. valla can ya bişey için gidiyon 10 şey çıkıyo neyapcan orasızda oralıda olunmuyo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?