- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- Konu Sahibi bayangezenti
8 aydır gebelik isteyen biriyim. Düşünüyorum da bu zamana kadar, tüm belirtileri yaşamışım resmen. Şimdi, önceki açtığım konulara, topiklere yazdıgım mesajlara bakıyomda ne kadar da ümitvar insanmışım :)
Belirtilere gelince. şöyleki ;
Adet öncesi karın agrısı,
Sırt, bel, kasık, bacak, kalça, göğüs, kalp agrısı ( kalp ne alaka bilmyom ama o bile agrıyodu :) )
Göğüs şişkinliği
Sabahları mide bulantısı, pis koku duydugumda mide bulantısı
İştah artması ( bu yüzden nasılsa hamileyim deyip bisürü kilo aldım )
Sabahları agzımda değşik tatla uyanma ( en son agzımda tuz varmış gibi uyandım )
Göğüslerimde damarların belirginleşmesi ( normalde yoktur , piskolojik olarak onu bile cıkardım )
Kahverengi, pembe, sarı, bilimum tüm renklerde akıntı
Ve en keskin belirti denilen şey: Adet gecikmesi. ( 28-29u geçmeyen adet döngüm, benim saçmalıklarım yüzünden 35 güne kadar sarkar oldu.)
* Bi ay bu belirtileri yaşadıgım zaman adet oldugumda,
- nasıl adet olurum kesin bu yerleşmedir, ben hamileyim yaa deyip kan vermiştim de doktor sonuc negatif deyince, degerim kaç, belki yükselir demiştim. :)
Buarada hala hamile değilim. adetimin 2.günündeyim.
Velhasılı kelam, bu belirtiler oldugunda hamilelik olmayabiliyo. Oladabilir tabi. Niye bunları yazdım bilmyom ama gercekten beklememek lazım bunu biliyorum artık. Artık idrar testine de inanmıyorum. Nisaberatim ' ın çift çizgileri gördükten sonra..
Allah akıl sağlığımızı korusun. Amin :)
Belirtilere gelince. şöyleki ;
Adet öncesi karın agrısı,
Sırt, bel, kasık, bacak, kalça, göğüs, kalp agrısı ( kalp ne alaka bilmyom ama o bile agrıyodu :) )
Göğüs şişkinliği
Sabahları mide bulantısı, pis koku duydugumda mide bulantısı
İştah artması ( bu yüzden nasılsa hamileyim deyip bisürü kilo aldım )
Sabahları agzımda değşik tatla uyanma ( en son agzımda tuz varmış gibi uyandım )
Göğüslerimde damarların belirginleşmesi ( normalde yoktur , piskolojik olarak onu bile cıkardım )
Kahverengi, pembe, sarı, bilimum tüm renklerde akıntı
Ve en keskin belirti denilen şey: Adet gecikmesi. ( 28-29u geçmeyen adet döngüm, benim saçmalıklarım yüzünden 35 güne kadar sarkar oldu.)
* Bi ay bu belirtileri yaşadıgım zaman adet oldugumda,
- nasıl adet olurum kesin bu yerleşmedir, ben hamileyim yaa deyip kan vermiştim de doktor sonuc negatif deyince, degerim kaç, belki yükselir demiştim. :)
Buarada hala hamile değilim. adetimin 2.günündeyim.
Velhasılı kelam, bu belirtiler oldugunda hamilelik olmayabiliyo. Oladabilir tabi. Niye bunları yazdım bilmyom ama gercekten beklememek lazım bunu biliyorum artık. Artık idrar testine de inanmıyorum. Nisaberatim ' ın çift çizgileri gördükten sonra..
Allah akıl sağlığımızı korusun. Amin :)