Benim gebeliğimde hafif kasık ağrısı, meme acısı ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı sürekli uyuma hissi vardı tek farkımız bende bulantı baş dönmesi yoktu prodoctor erken gebelik testi alıp yapın derim ben adetimden 4 gün önce bu markayla öğrenmiştimMerhaba arkadaslar. Adetime 1 gun var. 2 gun once meme uclari cok hassasdi. Ve karin alt bolgesi kasik biraz agri var. 3 gundur de bas donmesi hafif ve bulanma hiss geliyor ama kusamiyorum.sadece bulanti. Birde akinti var ped koydugum icin anlamiyorum iste ne kadar amaki beyaz akinti var biraz. Birde halsizlik uyumak hep uyumak istiyorum. Bas agrilarim
Ama kasik agrisi cok olmuyo iste geliyo gidiyo mütemadi degilBenim gebeliğimde hafif kasık ağrısı, meme acısı ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı sürekli uyuma hissi vardı tek farkımız bende bulantı baş dönmesi yoktu prodoctor erken gebelik testi alıp yapın derim ben adetimden 4 gün önce bu markayla öğrenmiştim
beyaz akıntı bende de var kremsi miydi önceleri parlak şimdi kremsiye döndüBenim gebeliğimde hafif kasık ağrısı, meme acısı ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı sürekli uyuma hissi vardı tek farkımız bende bulantı baş dönmesi yoktu prodoctor erken gebelik testi alıp yapın derim ben adetimden 4 gün önce bu markayla öğrenmiştim
Ped kullandigimicin anlamiyorum benbeyaz akıntı bende de var kremsi miydi önceleri parlak şimdi kremsiye döndü
Heveslendirmiş olmayım ama benimde aynıydı şeffaf akıntıydı sonrasında beyaz kremsi akımtı oldu yoğun şekildebeyaz akıntı bende de var kremsi miydi önceleri parlak şimdi kremsiye dön
Ped kullandigimicin anlamiyorum ben
Bu test gercekten cok iyi, yarin sabah yapinBenim gebeliğimde hafif kasık ağrısı, meme acısı ağrısı ve yoğun beyaz akıntı vardı sürekli uyuma hissi vardı tek farkımız bende bulantı baş dönmesi yoktu prodoctor erken gebelik testi alıp yapın derim ben adetimden 4 gün önce bu markayla öğrenmiştim
Bide 2 gun once metal tat vardi agzimda bilmiyorum midede ola bilirHeveslendirmiş olmayım ama benimde aynıydı şeffaf akıntıydı sonrasında beyaz kremsi akımtı oldu yoğun şekilde
ayy inşallah ama çok değil peçeteye silerken ya da az damla şeklinde ay keşke olsa bal damlıyor ağzınızdanHeveslendirmiş olmayım ama benimde aynıydı şeffaf akıntıydı sonrasında beyaz kremsi akımtı oldu yoğun şekilde
bu dönemde ped değilde temiz bi kumaşdan bez kullanmanızı öneririm akıntınız daha iyi anlamanız içinPed kullandigimicin anlamiyorum ben
Ay çok zor bekleme süreci çok da heveslendirmek istemiyorum ama benim sürecim sizinkiyle neredeyse aynıydı hatta ben bulantı baş dönmesi flan bekliyodum olmayınca adet öncesi belirtiler flan sandım umarım çift çizgiyi görürsünüz sonuç pozitif olursa lütfen burayada yazın birlikte sevinelimayy inşallah ama çok değil peçeteye silerken ya da az damla şeklinde ay keşke olsa bal damlıyor ağzınızdan
akıntının miktarını sorucaktım size, inşallah 20 sinde test yapacağım sizi de haberdar ederimAy çok zor bekleme süreci çok da heveslendirmek istemiyorum ama benim sürecim sizinkiyle neredeyse aynıydı hatta ben bulantı baş dönmesi flan bekliyodum olmayınca adet öncesi belirtiler flan sandım umarım çift çizgiyi görürsünüz sonuç pozitif olursa lütfen burayada yazın birlikte sevinelim
Şöyle akıntının yoğunluğu öyle aşırı derecede değildi aslında afedersiniz her tuvalete girdiğimde peçeteye sildiğimde beyaz kremsi bi akıntı oluyordu iç çamaşırımda da ara sıra oluyodu az bi miktar ama her tuvalete girdiğimde peçeteye geliyorduakıntının miktarını sorucaktım size, inşallah 20 sinde test yapacağım sizi de haberdar ederim
Birde bas dönmesi olduktq kalbim carpinti yapiyor gibi iste anlamiyorumŞöyle akıntının yoğunluğu öyle aşırı derecede değildi aslında afedersiniz her tuvalete girdiğimde peçeteye sildiğimde beyaz kremsi bi akıntı oluyordu iç çamaşırımda da ara sıra oluyodu az bi miktar ama her tuvalete girdiğimde peçeteye geliyordu
Bende onlar yoktu umarım çift çizgiyi sağlıkla görürsünüzBirde bas dönmesi olduktq kalbim carpinti yapiyor gibi iste anlamiyorum
InsallahBende onlar yoktu umarım çift çizgiyi sağlıkla görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?