İnşallah balım ovülasyon testi kullan takip yap ben öyle yaptım ilk denemede oldu. Kesinlikle önerimAdet oldum galiba çok umutluydum olmadı bu ay ınsallah gelecek ay olur ya
Hangi markayı kullandınİnşallah balım ovülasyon testi kullan takip yap ben öyle yaptım ilk denemede oldu. Kesinlikle önerim
İdrar testinde geç çıkar önce kanda çıkıyorİdrar testi yaptım tek çizgi kan vermedim doktor bir hafta bekle kan ver dedi
Canım ovülasyon testi hayatımda ilk kez aldım bugün geldi Yardımcı olurmusun nolur çift çizgide mi ilişkiye giricem nasıl oluyorİnşallah balım ovülasyon testi kullan takip yap ben öyle yaptım ilk denemede oldu. Kesinlikle önerim
Adet oldum kuzumİdrar testinde geç çıkar önce kanda çıkıyor
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah canımAdet oldum kuzumama belirtiler aynı ilk hamileliğim gibiydi
Çift çizgi pik zamanı yani yumurtan ertesi gün yüksek ihtimalle çatlayacak demek. Çift çizginin olduğu gün ve sonraki 2 günü değerlendir.Canım ovülasyon testi hayatımda ilk kez aldım bugün geldi Yardımcı olurmusun nolur çift çizgide mi ilişkiye giricem nasıl oluyor
Ayyy inş sağlıkla gelsinHahah T tubidir de kendimi gördümhatta o zaman burda deli gibi araştırıken de bu posta denk gelmiştim ama sonra kaçırmışım gözden
Çift çizgi pik zamanı yani yumurtan ertesi gün yüksek ihtimalle çatlayacak demek. Çift çizginin olduğu gün ve sonraki 2 günü değerlendir.
Ben de ilk ayında hamile kalanlardanım. Bir gebenin günlüğünün ovulasyon testiyle takibimi yaptım.(innovita yanlış gösteriyormuş sanırım) pik gününü değerlendirdik. Çatlama gününü ne yazıkki değerlendiremedik ve bir sonraki günü değerlendirdik. Yastık belimin altında 10-20 dk bekledim, ayağımı yukarı kaldırdım, bazen de karnıma çektim. Asla ayağa kalkmadım.
Yumurtlamadan 1 hafta sonra Salı günü karın ağrım başladı. Dedim kesin hamileyimçünkü gaz ağrım asla karında olmaz hep göğüs bölgemden başlar neyse o haftasonu ben grip oldum, hamilelik öncesi grip olanları da duymuştum; kendimce bir belirti daha pazartesi günü işe gideceğim ama nasıl kötüyüm, dedim kahvaltı öncesi bi limonlu ıhlamur içeyim; onu içmemle mide bulantım ve kusma hissi peşpeşe geldi ve deli gibi ağlıyorum. Oysaki ben durup dururken asla ağlamam. Hemen acile gittik, orda da midem bulandı ve bulantıyla beraber yine cenazem varmış gibi hüngür hüngür ağladım. Dedim kesin hamileyim neyse doktora da dedim gebelik şüphem de var, hastayım vs. Hem kan tahlillerim yapıldı hem de mide bulantısı için serum falan yedim. 2 saat sonra beta 3.50. Doktorlara göre 5in altı negatif ama benim betam daha önce hep 0.1di, ben onu çoktan pozitif saydım ama doktor bağırsakların gaz dolu, ciğerlerinde dolmuş enfeksiyon var dedi. Röntgene falan da girdim.
Neyse bana antibiyotik dahil ilaçlar verdi ama antibiyotiği kullanmadım. Sadece grip ve gaz ilaçlarını kullandım.
Derken perşembe akşamı kan geldi benden. Ahh dedim röntgen,ilaç vs derken gebelik kesin kimsayasala döndü.
Cuma günü ise kanamamın devam etmediğini gördüm, baktım kahverengi lekelenme var hemen akşam betama baktırdım ve değerim 250
Ctesi sabahı da biraz kan gelince endişelendim ve kahverengi akıntım da fazla olunca pazartesi doktora gittim. Beta yükselişim %40lardaydı, doktor dış gebelikten şüphelendi. Cuma 2 katı artış görünce progstana başladı. Çarşamba günü keseyi de gördük çok şükür.
Haftaya da kalp atışını dinleyeceğiz inşallah
Sağlıkla sizler de alırsınız inşallah kucağınıza bebeklerinizi
Ya olsun bidahaki ay inşallah be takılmaAdet oldum kuzumama belirtiler aynı ilk hamileliğim gibiydi
Kuzum hep çift çizgi göreceksin zaten. Ama o çizgiler eşit koyulukta olcak ozaman yumurtlama demek biri silikse o değil yumurtlamaCanım ovülasyon testi hayatımda ilk kez aldım bugün geldi Yardımcı olurmusun nolur çift çizgide mi ilişkiye giricem nasıl oluyor
Kızlar burdan aldım hemde yazıp ücretsiz bi şekilde her gün testinizi atıp yorumluyor hanımefendi. Yardımcı oluyor öneririmHangi markayı kullandın
Hayırlı olsun öncelikle benimde şuan bata dört gün kaldı ve ilk kez göğüslerim ağır geliyor dokununca hafiften ağrı var böyle bir durum yaşadınız mi bu belirti olabilir miAyyy inş sağlıkla gelsin5. Haftam da burda forum okuya okuya dış gebelik mi yoksa diyip ağlayarak eşimi sıkıştırıp işten getirmiştim. O gün görmüştüm keseyi ilk. Halbuki ertesi gün randevum vardı. Aman 7 aylık doğduğum nasıl belli tezcanlıyımmmmm şimdi 9 haftalığız. Herşey yolunda. İnşallah herşey yolunda olur çok okuma bence buraları
Ay evet bebeğim hala da öyle dokunamıyorum çok şişHayırlı olsun öncelikle benimde şuan bata dört gün kaldı ve ilk kez göğüslerim ağır geliyor dokununca hafiften ağrı var böyle bir durum yaşadınız mi bu belirti olabilir mi
Peki ağrı ne durumda mesela uçlarda değildi benim yanlara dokununca ağrı varAy evet bebeğim hala da öyle dokunamıyorum çok şişsu balonu gibi
Kuzum zaten tüm memen şişiyor uçları sonradan büyüyor. Tüm memende oluyor yani regl belirtileri ile aynıPeki ağrı ne durumda mesela uçlarda değildi benim yanlara dokununca ağrı var
Ya benim regl öncesi hiç gogsum ağrımaz sismez şimdi ilk kez böyle olunca bi umutlandimKuzum zaten tüm memen şişiyor uçları sonradan büyüyor. Tüm memende oluyor yani regl belirtileri ile aynı
Ay inşallah balımYa benim regl öncesi hiç gogsum ağrımaz sismez şimdi ilk kez böyle olunca bi umutlandim
Baya geç anlamışAy inşallah balımgönlünü ferah tut olur inşallah. Benim kuzenim 6 ay farketmedi hamile olduğunu herkes o kadar farklı ki
O iğne vurunuyordu korunmak için sözde zaten regl olmadığı için anlamadıBaya geç anlamışbenim regl düzenli yani gecikme durumunda anlarım heralde