• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamılelık belırtılerım

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kzılar bırgun hamıle olursam yazcam dedım ben sureklı kendımı hamıle sanardım tum belırtılerı yasar sonra adet olurdum.. bu ay hamıle kaldım 2 farklı belırtı yasadım ve onlar farklıydı..bırıncısı ıdrarınızın rengı coookk sarı oluyor buna dıkkat edın..2. sı ben cok usudum ama vucudum sıcaktı. sadece bu ıkısı bırde su uyduruk testler bende adetten 4 gun once gosterdı dırekt...ben bu ay sadece 1 gun bebek ıcın calıstım o da yumurtalama gunu hesabı var ya hanı o hesaba gore olan gunden 4 gun onceydı demekkı ben once yumurtladım ve bunu kasık agrısı ve akıntıdan anladım ..sızde boyle yapın Allah nasıp etsın ıns

kzılar bırgun hamıle olursam yazcam dedım ben sureklı kendımı hamıle sanardım tum belırtılerı yasar sonra adet olurdum.. bu ay hamıle kaldım 2 farklı belırtı yasadım ve onlar farklıydı..bırıncısı ıdrarınızın rengı coookk sarı oluyor buna dıkkat edın..2. sı ben cok usudum ama vucudum sıcaktı. sadece bu ıkısı bırde su uyduruk testler bende adetten 4 gun once gosterdı dırekt...ben bu ay sadece 1 gun bebek ıcın calıstım o da yumurtalama gunu hesabı var ya hanı o hesaba gore olan gunden 4 gun onceydı demekkı ben once yumurtladım ve bunu kasık agrısı ve akıntıdan anladım ..sızde boyle yapın Allah nasıp etsın ıns
hayırlı olsun cnm sağ slaim alırsın inş bebeğini kucağın ainş bizede nasip olur birgün ;)

kızlar meraba onncelıkle smdıden cvaplarınız ıcın tesekkur ederm. bnm normalde adetlerım hep duzenlıydı ve adetım bu ay 9 gn gectı bgn wc ye gttm ve kıvamlı kahverengımsı bır akınntı geldı ve braz zaman gectıkten snra azıcık kan geldı bu yerlesme kanaması yanı ustune gormede olabılırmıs bu durumu yasayan var mı lutfen yardımm :)

Back