HAMİLELİK BELİRTİLERİM YOK AMA HAMİLEYİM

cicianneyim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
10
38
29
Merhaba arkadaşlar.
Bu siteye hamile kalmak ya da hamile miyim acaba sorularıma yanıt bulmak için giriyordum. 1.5 yıldır deniyorduk olmuyordu. Eşim varikosel ameliyatı oldu, ikimizde takviye kullandık, hsg rahim filmi çekildim vs derken şu an 7+3 hamileyim.
Daha önceleri kendimden emin olacak kadar belirtilerim vardı hamileyim diye. Çünkü insanoğlu nadir de olsa bi şekilde anlayabiliyormuş ya gebe olduğunu. Okudum kirpiklerim karıştı,okudum bel bacak ağrılarım oldu, okudum baş dönmesi oldu. Yani ne olmasını istediysem vücudum onu bana yansıttı. Neye inanırsan o olurmuş diye ortalıklarda hamileyim diye de dolaştım belki gerçek olur vs
Olmayınca olmuyor arkadaşlar. Hele ki eşim çokkk istiyodu kafaya takmıştı hırs yapmıştı. Cinsellik sadece çocuk için olmaya başlamıştı. Ve ben mutsuzdum. Çünkü onun kadar takıntılı değildim Allah’a bırakmıştım. Derkeenn
İş çıkışı denize gidecektim, dedim regl olur muyum acaba ? Hemen uygulamaya baktım 2 gün geçmiş.
Milyonlarca kez test yapmış biri olarak dedim e alayım bi test yapayım . Eve geldim testi yaptım 10 sn içinde 2. Çizgi kızardı. Ben bi şok. Dedim neyse yanıldım belki ya da test yanlış çünkü o kadar negatif çıktı ki inanmadım. Hemen yine buraya baktım miracle idi galiba testin adı. %90ı yalancı pozitif verdiğini yazmış. Burada yazılanlara inandım. Ama kurt ya dürtüyo ertesi sabah bi daha yaptım yine 2. Çizgi kırmızı. Sonra akşam başka bi test ile bi daha yaptım yine aynı. Gittim hemen acile kan verdim. Eve geldim e nabızdan baktım sonuçlara beta >1000 yazıyo. İşte o akşam eşime söyledim çünkü o akşamın yarını babalar günü ve bayramın ilk günüydü. Her ay nasıl sürpriz yaparım diye düşündüm her ay hüsrandı. Ve mucize gerçekleştiğinde hiç bi şey yapamadan malak gibi titreyerek babalar günün kutlu olsun dedim

Hiç belirti yaşamadım. Test yapmasam bilmeyecektim belki de uzun bi süre. Çünkü şu an bile belirtim yok. Ağrı sızı memelerde koyulaşma bulantı kusma vs yok. Yerleşme kanaması da olmadı. Şu anda da hamile gibi hissetmiyorum ama bebeğimin kalp atışlarını pazartesi duyduk güm güm diye. Sadece bir iki gündür karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi tuvalete gidiyorum kan mı geldi diye . Bünye buna alışık çünkü. Bakıyorum bi şey yok oh şükür.Gerçekten her kadın özel ve farklı .
Sat : 10 Mayıs
İlk öğrendiğimde beta 2000di (15.06.2024)
17.06.2024 : beta 4990
Sonra ise haftada bir toplamda 3 kez doktora gittim.
İlk keseyi gördük (5+5 )
Sonra bebek ve kalp atışını gördük (6+1)
En son ise kalp atışını duyduk (7+1)

Uzun oldu ama paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkürler

Her kadında belirti olmuyor ama senin adına çok sevindim lütfen banada dua et hamilelerin duası kabul olur ben subat ayında düşük yaptım şimdi tekrar bebek istiyoruz
Bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Ben hep buna inandım. İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın Rabbim kucağını boş bırakmasın

hele şükür belirtisiz hamilelik geçiren birini gördüm :) herkesin ya karnı ağrıyo ya göğsü ya beli. Bende de hiçbir zaman belirti olmuyor ve böyle yorumları görünce bu ay da olmadı diye düşünüp üzülüyorum. Hayırlı olsun sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah.

Ben de sürekli belirti aradım ve yaşadım sandım ama hiç olmadı . Kişiden kişiye çok değişiyormuş

Bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Ben hep buna inandım. İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın Rabbim kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim şimdiden bu duygularımı yazdığım bir günlük oluşturdum kendime ileride olursa ki çocuklarım büyüdüğünde annelerinin onları nasıl istediğini ve beklediğini okusunlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…