Erken gebeliği biraz açar mısın? Çok bilgim yok canımHamilelik belirtileri genelde 5. haftada çıkar.
Yani erken gebelik belirtileri olabilir belki ama kusma bulantı için çok erken
Inşallah canım ya.. Senin gibi düşünüyorum adetim gecikirse test yapıcam tabiiki evlat sahibi olmak isterim ama esnafız ikimizde hayat Şartları çok zor ekmek Aslan'ın ağzında...Olabilir ama bi test yap raht et yada 10 gün bkle adet olmzsanz gidin teste.olsun maddi açıdan önmli tabi ama kısmetiyle gelir çocuk olması üzmesin sizi.doğunca anlarsınız Dünya'nın en güzel duygusu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı Başıma.. Bilemiyorum diyorum bende değilimdir hamile diye fakat bütün belirtileri var bilgi sahibinde Değilim tecrübem yok bilemiyorum maalesef.. Şimdilik Hayırlısı diyorum canım..Benim bulantılarım 7. Haftada başlamıstı. Belirtiler için çok erken
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı Başıma.. Bilemiyorum diyorum bende değilimdir hamile diye fakat bütün belirtileri var bilgi sahibinde Değilim tecrübem yok bilemiyorum maalesef.. Şimdilik Hayırlısı diyorum canım..
Teşekkür ediyorum yardımıNız için Allah Razı olsun sevgiler:)Amin, Allah sizede, bütün evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Gebelik bölümünde hamilelik belirtileri diye bir topik var oraya bir bakın isterseniz.
Ama dediğim gibi bahsettiğiniz belirtiler için çok erken. Ben tek belirti yaşamıştım reglime 3 gün kala, oda yerleşme lekesiydi onun haricindeki belirtilerde hamile olduğum kan testi ile zaten kesinleşmişti.
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sevgiler, :)
erken hissedilebilir mi yani? Bi görseniz sinirlerim hiç olmadığı kadar bozuk bir ağlıyorum bir gülüyorum desem yeridir ruh halimde çok değişimler var kusup duruyorum.. Eşim bu halin ne diyo oda korkuyo.. Eğer hamileysem zor geçicek belli. Merak ettiğimde bu kadar erken hissetmem normal mi belirtileriOlabilir canım, herkesin bünyesi farklı.. Kimi geç hissediyor, kimi erken..
Ben çok erken ruhsal değişimlerinden anladım.
Bir hafta sonra kan testi yaptır.
erken gebelik derken yani gebeliğin erken belirtileri demek istedim canım.Erken gebeliği biraz açar mısın? Çok bilgim yok canım
Bilmiyorumerken gebelik derken yani gebeliğin erken belirtileri demek istedim canım.
göğüslerde hassasiyet, karnın alt tarafında daha doğrusu kasıkta batma şeklinde sancı halsizlik vs. gibi.
ama bunlar regl öncesi şikayetleriyle de karışacağı için emin olmak zor.
kusma bulantı başka şeylerden de olabilir. Bi doktora görünsen iyi olur bence.
Birde gebeliği erken tespit eden testler var sanırım çok emin değilim ama.
Belki doktor test yapar.
Erken gösteren testler varya onlardan yap.ben adetime 1.5 hafta varken öğrendim onlarla early diye biseydi tam hatırlamıyorumMerhabalar yeni üye oldum yaşım19.. Mutlu bir evliliğim var fakat maddi durum yeterli değil çocuk düşünmüyoruz..hamile kalırsam aldırmam Allahtan gelen kabulümdür. Dalga geçicek arkadaşlar yazmasın rica ediyorum. En son adet başlangıcım 22 Mart ve bende hamilelik belirtilerim var kusup duruyorum mide bulantı baş dönmesi ve en önemlisi ruh halimde değişimler.. Adet olmama 8 gün var daha test yapmadım adetim gecikirse yapıcam. Size sorum ihtimal var mı ve belirtiler kendini bu kadar erken gösterir mi ?
Eczaneden bulur muyum? Normal idrar testi değil miErken gösteren testler varya onlardan yap.ben adetime 1.5 hafta varken öğrendim onlarla early diye biseydi tam hatırlamıyorum