- 1 Mart 2020
- 32
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi Nursemanurrr
Herkese merhaba ve hayırlı ramazanlar dilerim. Lafı uzatmadan konuya gireyim. Kızlar 4 aylıkv evliyim. son adetim 13-18 şubat o tarihten nisana kadar ovülasyon testi kullandım ve yumurtlama olmadı (pcos var) haliylede adet olmadım taki 61.günüme yani 13 nisana kadar. 13 nisanda pik olarak yumurtlama 14 nisanda da çatlama gördüm. Tabi o günler değerlendirildi itinayla. Bende 16 Nisandan bu yana kasık ve bel ağrısı ve aşırı sıvı kıvamlı akıntı başladı. Hergün hergün istisnasız ağrı akıntı gaz sancıları midede gurultular kazınmalar. Neyse işte yumurtlamanın 8.gününde beta hcg 1.54 cıktı dedim tamam daha erken zaten varsada cıkmamıştir. Tabi ara ara evde gebelik testi yapıyorum negatif. Yumurtlamadan 14 gün gecmesi ve idrar testlerinin negatif olması sebebiyle Pazartesi günü adet olurum diyordum oda olmadı. 16.günde test yaptm yine negatifti. Bugun yumurtlama üzerinden 18 gün geçti ve hala normal idrar testi hala negatif ama bende belirtiler bel agrısı akıntı mide sıkıntıları olarak devam ediyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
Son düzenleyen: Moderatör: