• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK BELİRTİLERİM KıZlar

elifp38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
2
5
1
38
Kızlar defalarca buralara başvuran bir insan olarak sizlere yardım amaçlı 3 haftalık hamilelik belirtileri hakkına ip uçları vermek istiyorum öncelikle bende göğüs hassasiyeti ve koyulaşma olmadı ilk hafta en erken belirtim ateş basması oldu kabızlık ve gaz oldu çok ince bir kanama oldu uyku hali oldu diğer hafta ise sık idrara cıkma ve bas dönmem oldu testi erken yapmayın en erken adete 3 gün kala yapın

Kızlar defalarca buralara başvuran bir insan olarak sizlere yardım amaçlı 3 haftalık hamilelik belirtileri hakkına ip uçları vermek istiyorum öncelikle bende göğüs hassasiyeti ve koyulaşma olmadı ilk hafta en erken belirtim ateş basması oldu kabızlık ve gaz oldu çok ince bir kanama oldu uyku hali oldu diğer hafta ise sık idrara cıkma ve bas dönmem oldu testi erken yapmayın en erken adete 3 gün kala yapın
Kabizlik ve kanama disinda bende bu belirtiler oldu ama adetime bir gun var hcg baktirdim sifir bile degil 😔😔 sonradan yukselir mi ki

Sizin bu hamilelikte pozitif cikmadan once negatif görüp regle 3 gun kala mi pozitif gördünüz?

Back
X