• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Filiz385801

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
4
0
1
34
Arkadaşlar hamilelik belirtileri nedir kimseyle konusamiyorum bu konuyu yardim edin aşırı derece sarı akintim var ilk defa bu ay ocak 15 de korunmadik sonra 3 4 defa daha korunmadik esim hemen hamile kalmazsin diyor en son 2016 25 aralikda adet gördüm simdi adet de olmadim göğüs agrimda cok ikide bir da cikiyorum ama kendimi hamile gibi hissettigim halde bilmiyorum kafam cok karışık

Arkadaşlar hamilelik belirtileri nedir kimseyle konusamiyorum bu konuyu yardim edin aşırı derece sarı akintim var ilk defa bu ay ocak 15 de korunmadik sonra 3 4 defa daha korunmadik esim hemen hamile kalmazsin diyor en son 2016 25 aralikda adet gördüm simdi adet de olmadim göğüs agrimda cok ikide bir da cikiyorum ama kendimi hamile gibi hissettigim halde bilmiyorum kafam cok karışık
Bi kaç gün bekle olmazsan test yap. Herkeste belirti farklı olur. Kasık ağrın falan var mı

Kasik agridan ziyade sabah baya karnim agridi sonra gecti bide 4 5 gündür ne yersem yiyim pisman oluyorum kusmuyorum ama midem bulaniyor

Back