- Konu Sahibi Aslitirass
-
Merhabalar 5+5 günlük hamileyim. Hamileliğimi öğreneli 5 gün oldu. Öncesinde hiç bir hamilelik belirtisi yoktu adet gecikmesi sandım çünkü göğüslerim şişmişti ve ara sıra kasıklarım ağrıyordu. Test yaptım hamile olduğumu görünce dr gittim. Dr kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi. Sonraki gün baş ağrısı ve mide bulantılarım oldu. Ama dün sadece baş ağrısı bugünde hiç bişeyim yok hatta çok iyiyim. Bu normal mi biraz tedirgin oldum.
Mide bulantıları baş dönmeleri kusmalar halsizlik iştahsızlık ya da iştah artması kokulardan ve yiyeceklerden iğrenme hepsi normal canım. İnşallah bebisini de görürsün hayırlı olsun
Olma canım çok normal daha yeni yeni gebelik oluşuyor.Çilekli sakız sorunda buya işte bugün hiçbir belirti yok buda beni biraz tedirgin etti
niye korkuyosun, ne guzel bi hamilelik geciriceksin iste. ben de ne bulanti ne tiksinme ne aserme hic bi sey yasamadim. masallah turp gibi bebisimÇilekli sakız sorunda buya işte bugün hiçbir belirti yok buda beni biraz tedirgin etti
5+4 te öğrendim canm ben 6 haftalikken başladı belirtiler önce hafif bulanti simdi 9 haftaligiz 2 haftadir şiddetli kusma tiksinme halsizlik var doktor bulanti için ilacta yazmadi yatak döşek yatiyorumMerhabalar 5+5 günlük hamileyim. Hamileliğimi öğreneli 5 gün oldu. Öncesinde hiç bir hamilelik belirtisi yoktu adet gecikmesi sandım çünkü göğüslerim şişmişti ve ara sıra kasıklarım ağrıyordu. Test yaptım hamile olduğumu görünce dr gittim. Dr kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi. Sonraki gün baş ağrısı ve mide bulantılarım oldu. Ama dün sadece baş ağrısı bugünde hiç bişeyim yok hatta çok iyiyim. Bu normal mi biraz tedirgin oldum.
canım benim hiç bir sıkıntım olmadı. mide bulantım hiç olmadı. sadece 2-3 defa öğürtü gelmişti oda 3 ay sonra falan oldu. tedirgin olma yani :)Merhabalar 5+5 günlük hamileyim. Hamileliğimi öğreneli 5 gün oldu. Öncesinde hiç bir hamilelik belirtisi yoktu adet gecikmesi sandım çünkü göğüslerim şişmişti ve ara sıra kasıklarım ağrıyordu. Test yaptım hamile olduğumu görünce dr gittim. Dr kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi. Sonraki gün baş ağrısı ve mide bulantılarım oldu. Ama dün sadece baş ağrısı bugünde hiç bişeyim yok hatta çok iyiyim. Bu normal mi biraz tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?