Hamilelik belirtileri

Zbzbzb

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
112
23
18
35
Arkadaşlar hamile olmak isteyipde belirti arayanlar var mıı....ben çünkü kendimi çok yemiştim yardımcı olmak istiyorum adet gününü bekleyemeyen arkadaşlarımaa..

var bir sürü kişi ama hepsi gebelik bölümünde..

Çevrenizde duyduğunuz en çok laf budur kafaya takmazsan olur akışına bırak.bu lanet lafı duyup daha çok sinirleniyordum.böyle bişey nasıl kafaya takılmaz diye hayatın en önemli şeyi çünkü isteyerek çocuk sahibi olan anneler için diyorum..yumurtlama dönemini aman yanlış mı hesapladım kaygıları ..adetinize bir hafta kalana kadar 2 güne bir ilişkiye girin o zamana kadar sadece onu düşünün daha şansım var diye .geriye bir hafta kalıyo adete.zaten 4 gün kala belirtiler başlıyo.yani zaten 3 gün kafayı yeme moduna geçiyosunuz...erken test mi hikaye onlar..kan testini bilw erken yaptırdım.kesinlille çıkmıyo.adetime bir hafta kala yaptırmıştım..0.09 çıkmıştı ..

Belki tek kafana takmayacağın konu şu olabilir.eşinle çocuk için ilişkiye girme.karşı taraf soğuyo senden

Ya bende ters ilişki yaşarken prezervatif yırtıldı içime doğru aktı gibi geldi ama zevk suyu sildik hemen bide bakireyim ben 44 saat sonra ella içtim yumurtlama dönemindeydim ve şu an göğüslerim çok fena acıyor karnımda şişkinlik var kasıklarım ağrıyor bunlar adet belirtisi mi hapın etkisi mi.yoksa hamilelik mi sizce ihtimal yüksek mi gerçekten çok korkuyorum bi hata yaptım çok pişmanım

Hapın yan etkileri o .kanaman da olacak büyük ihtimal..bakireysende ihtimal yok..arkadan sperm öne geçene kadar zaten canlılığını yitirir..bu korkuyu zaten Allah yanlış yaptığını belirtmek için veriyor..yapma inan gerçwkden evlendiğinde çocuk niye olmuyo diye yalvarabilirsin

Arkadaşlar hamile olmak isteyipde belirti arayanlar var mıı....ben çünkü kendimi çok yemiştim yardımcı olmak istiyorum adet gününü bekleyemeyen arkadaşlarımaa..
Canim burada okudugum butun belirtilerin hepsini yasamisimdir ve bu ay cok akillandim.hic bir belirtiye bu saatten sonra inanmam .. Bi belirti yasadigim zaman suan Rabbim beni siniyo diyorum ustunden geciyorum

Haklisin canim kafana taksanda takmasanda iliskiye iki gunde bir girsende girmesende eger Rabbim ol derse hic birsey ona engel olamaz bir yaprak kimildamaz onun haberi olmadan .
. Rabbime guven herseyin hayirlisini isteyelim

Ya ben iliskiye girdikten 14 gun sonra evde idrar testi yaptim negatif cikti ama hamilelik belirtilerinin cogu var ilk gunler kasiklarimda agri sonra goguslerde buyume, ishal, mide bulantisi oluyor arada ama istifra edemiyorum bugunde sivilce cikti 3 yerimde. Eger hamileysem iliskinin uzerinden kac gun gectikten sonra idrar testi yapmaliyim?

İlişkiye ne zaman girdin ama onu söylememişsin doğru zamanda mı girdin ilişkiye..adetine kaç gün kala test yaptın

Belirtimi psikolojik mi cozemedim gecen ay adetim bitti kasikta sizlama hafif agrilar batmalar gogus sisti cok az sizlama ve adetim yaklastikca sol belden kasiga dogru bir agriki anlatamam isin garip yani adet agrisi hic bilmezdim bos yere sevinmek istemiyorum aslinda hamile degilimdir bos yere kuruntu yapiyorumdur

Canım biraz karışık yazmışsın..adet biter bitmez kasıkta ağrı olması bişey ifade etmez zaten ..bel ağrılarıda çocuk büyüdük sıra oluyo ilk haftalarda olacak bişey değil..göğüs ağrısıda adet ağrısından çok farklı..sondan uca doğru sızlama oda başlarda herkesde olmuyooo...sen son adet tarihini ve ilişki tarihlerini yaz istersen

11 haziran son adet tarihim 20 22 24 25 haziran ve 2 6 8 temmuz birliktelik oldu

11 haziran son adet tarihim 20 22 24 25 haziran ve 2 6 8 temmuz birliktelik oldu

Canım zaten adetinden 2 gün geçmiş neden test yapmadın..yumurtlama tarihinde 24 haziran gözüküyor..27 29 da yapsaysın keşke...adetini 28 günde 1 hesapladım ama..neden test yapmıyorsun

Bazen 1 2 gun gec geldigi oluyo birazda o yuzden ben gecti gozuyle bakmiyorum ilk cocugumda da test yapmaktan biktim 2. De de ayni duruma dusmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…