Hamilelik belirtileri

Mrb hanimlar ben yeni uyeyim de..iki aylik evliyim.hic korunmadim ama hamile de degilim..bebek istiyorum..ama daha onceden bebegin olmasi spermin yerlesmesi icin sirtustu yatmam gerektigini bilmedigimden hemen temizleniyodum..bu sefer bekledim..adetime 4 gun kala test yaptim negatifti ama bu kez farkli seyler hissediyorum adet belirtim yok..iki hafta onceki iliskimden bu yana kasik agrilari cekiyorum iki ucgundur de bulantim var..ve bir kez de bas donmesi yasadim..gecen ay adetim iki gun gec olmustu..agri falan olmamisti..bu sefer şiskinlik kasik agrilari oluyo..bir de bugun beyaz bi sivi farkettim..normalde salya seklinde olurdu akintim ya da iliski aninda beyaz peynir kesigi gibi gelirdi bunun mantar oldugunu dusunuyorum ama ilk kez sivi bisey geldi..ya aslinda beklerim ama cuma tomografi cektormem lazim yarin da normalde adet gunum belli olur mu acaba??bu arada en son gerektigi gibi iliskimin uzerinden yaklasik 10_13 gun gecti belli olur mu acaba

Mrb hanimlar ben yeni uyeyim de..iki aylik evliyim.hic korunmadim ama hamile de degilim..bebek istiyorum..ama daha onceden bebegin olmasi spermin yerlesmesi icin sirtustu yatmam gerektigini bilmedigimden hemen temizleniyodum..bu sefer bekledim..adetime 4 gun kala test yaptim negatifti ama bu kez farkli seyler hissediyorum adet belirtim yok..iki hafta onceki iliskimden bu yana kasik agrilari cekiyorum iki ucgundur de bulantim var..ve bir kez de bas donmesi yasadim..gecen ay adetim iki gun gec olmustu..agri falan olmamisti..bu sefer şiskinlik kasik agrilari oluyo..bir de bugun beyaz bi sivi farkettim..normalde salya seklinde olurdu akintim ya da iliski aninda beyaz peynir kesigi gibi gelirdi bunun mantar oldugunu dusunuyorum ama ilk kez sivi bisey geldi..ya aslinda beklerim ama cuma tomografi cektormem lazim yarin da normalde adet gunum belli olur mu acaba??bu arada en son gerektigi gibi iliskimin uzerinden yaklasik 10_13 gun gecti belli olur mu acaba
Canım kan testi yaptırırsan çıkar

Bende de aynı belirtiler var ben yarin test yaptırcam

Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım...Yorumları ve sorularınızı okudum...Benimde aklımı kaplıyo bu sorular.Şuan bebek istiyorum bunun için yumurtlama takibi yaptım.Doktorum yumurtlamam olduğunu belki hamile olabileceğimi söyledi son muayenemde ama kesin bişey deyememi de ekledi.Daha adetime 9 gün var ve karnımda aniden kasılmalar yaşyorum sizce hamile olabilirmiyim???

ayyyyy inşallahhhh dediğin gibi çıkar :confused::confused: yarın ola hayrola...
Mrb kızlar ben araniza yeni katıldım bu siteden haberim yoktu şans eseri buldum ve yazılardan çok çok bilgi sahibi oldum bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim. . Benim son 5 günde sağ kasigimda batisma ve kramp girer gibi kasılma oluyor. .. geceleri uykularım kaçıyor ve bazende gece mide bulantısı çekiyorum. .. bazen çok yorgun hissediyorum bazen çok enerjik hissediyorum kendimi. .. eşimle Bebek istyrz. .. yani bu belirtiler acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Lütfen yardımcı olun

arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum :KK43:((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra :KK43:( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli :KK43:

X