Sana da hayirlisi olsun cnm kac cikti beta?HAYRLI OLSN CANM BENDE CUMARTESI TEST YAPTM POZITIF CIKTI YARN DOKTORA GDCEM
Sana da hayirlisi olsun cnm kac cikti beta?
Agri degilde igne batmasi olmustu sanki. Karincalanma, rahatsizlik hissi gibi.kızlar hayırlı olsun öncelikle sağ tarafınızda ağrı oldu mu regl olmama birgün var stres içindeyim her ay hayal kırıklığı yaşıyorum bu ay yine bir umut işte diğer zamanlardan farklı olarak sağ boşluğumda ağrı var sizde de oldu mu?
Gittin mi cnm doktora?HAYRLI OLSN CANM BENDE CUMARTESI TEST YAPTM POZITIF CIKTI YARN DOKTORA GDCEM
Cnm bnde senin gibi dusunuyordum ilk seferinde olmaz diye ama varmis bilmeden perdeler astim ev tasidim dustum bide ustune. Koltuk bile tasidim..gitmedim daha önce sabırsızlanıp giderdim ama hep hüsran şimdi reglim geciksin diye dua ediyorum boşuna umutlanmamak için belirtilerin çoğu yok bende ne uyku ne halsizlik ne akıntı sadece regl olacakmışım gibi ağrı ve tek taraflı bek ağrısı batma da yok sanırım boşa hayal kuruyorum yine
Merhaba bizde bebek istiyoruz benim kasik agrim ve akintim oluyo normalmidir bilginiz varmiKizlar bn bes gun once ogrendim gebe oldugumu. Belirtilerim herzmn yumurtlama doneminde baslayan adete yakin gecen gogus agrisi bu sefer adete yakin basladi tam tersi oldu yani.
Akintim hic yoktu tam tersi kupkuruydum.
Birde ilk seferinde olmaz diye ev tasidim perde taktim dustum Allah korumus yinede.
Karnimda igne batmasi gibi agrilar vardi.
Sorunuz olursa cevaplarim kizlar.
Yumurtlamanın sonuna denk gelmişsin sanırım canım.adet döngüne göre değişir bu kaç günde adet görüyorsunHanımlar Merhaba. . Adetime 13 gun kala ilişki yaşadık eşim kazara yaptı Bu konuda hiçbir bilgim yok sizce hamile kalabilirmiyım yardım lutfen :)
yumurtlama donemine denk gelmis gibi gorunuo illaki kesin olcak demielim tabiki ama risk varHanımlar Merhaba. . Adetime 13 gun kala ilişki yaşadık eşim kazara yaptı Bu konuda hiçbir bilgim yok sizce hamile kalabilirmiyım yardım lutfen :)
30 gun genelde yani son ıkı aydır boyleydiYumurtlamanın sonuna denk gelmişsin sanırım canım.adet döngüne göre değişir bu kaç günde adet görüyorsun
Cocuk İstiyoruz tabıkı ancak su donem dgl borçlarımz var nyse kader dıcez artık dha önce bilseydim boyle dönemleri korunurdum acemıyım :/yumurtlama donemine denk gelmis gibi gorunuo illaki kesin olcak demielim tabiki ama risk var
tecrube ederek ogrenmis oluosun :) hayirlisi olsun diorm insalla gonune gore olurCocuk İstiyoruz tabıkı ancak su donem dgl borçlarımz var nyse kader dıcez artık dha önce bilseydim boyle dönemleri korunurdum acemıyım :/
Aynen öyle canım amin herkesin gönlüne gore olsun :)tecrube ederek ogrenmis oluosun :) hayirlisi olsun diorm insalla gonune gore olur