Hamilelik belirtileri

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
Kizlar bn bes gun once ogrendim gebe oldugumu. Belirtilerim herzmn yumurtlama doneminde baslayan adete yakin gecen gogus agrisi bu sefer adete yakin basladi tam tersi oldu yani.
Akintim hic yoktu tam tersi kupkuruydum.
Birde ilk seferinde olmaz diye ev tasidim perde taktim dustum Allah korumus yinede.
Karnimda igne batmasi gibi agrilar vardi.
Sorunuz olursa cevaplarim kizlar.

Sana da hayirlisi olsun cnm kac cikti beta?

kızlar hayırlı olsun öncelikle sağ tarafınızda ağrı oldu mu regl olmama birgün var stres içindeyim her ay hayal kırıklığı yaşıyorum bu ay yine bir umut işte diğer zamanlardan farklı olarak sağ boşluğumda ağrı var sizde de oldu mu?

Agri degilde igne batmasi olmustu sanki. Karincalanma, rahatsizlik hissi gibi.

gitmedim daha önce sabırsızlanıp giderdim ama hep hüsran şimdi reglim geciksin diye dua ediyorum boşuna umutlanmamak için belirtilerin çoğu yok bende ne uyku ne halsizlik ne akıntı sadece regl olacakmışım gibi ağrı ve tek taraflı bek ağrısı batma da yok sanırım boşa hayal kuruyorum yine

Cnm bnde senin gibi dusunuyordum ilk seferinde olmaz diye ama varmis bilmeden perdeler astim ev tasidim dustum bide ustune. Koltuk bile tasidim..
Bnce dikkat et hic olmaz dedigin anda oluverir..

Hayirli olsun bebeginiz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ...Ya ben bisey sormak istiyorum gecen carsamba doktora gittim cocuk istiyoduk olmuyo diye doktor ultrosonla bakti yumurtaliklarda problem yok dedi adet olunca gel hormon testi yapalim diye 4 gun once hasta olmam gerekiyodu goguslerim sisti tekrar indi hasta olmadim ee doktor da bakti olsa gorurdu demi umutlanmak istemiyorum ama hep gununde hasta olurum kafam cok karisik test yapmiyorum cunku 1hafta once doktor kontrol etti kafam cok karisik

herkese merhaba ben yeniyim aranızda.Nasıl başlayacağımı bilmiyorum ben 11 aylık evliyim ve ilk defa bu ay adetim 3 gün geçti arada bir kasık agrılarım ve bel agrılarım oluyor bunlar normal olabilir mi? yoksa hamilelik belirtileri olabilir mi?

Merhaba bizde bebek istiyoruz benim kasik agrim ve akintim oluyo normalmidir bilginiz varmi

Hanımlar Merhaba. . Adetime 13 gun kala ilişki yaşadık eşim kazara yaptı Bu konuda hiçbir bilgim yok sizce hamile kalabilirmiyım yardım lutfen :)

Hanımlar Merhaba. . Adetime 13 gun kala ilişki yaşadık eşim kazara yaptı Bu konuda hiçbir bilgim yok sizce hamile kalabilirmiyım yardım lutfen :)
Yumurtlamanın sonuna denk gelmişsin sanırım canım.adet döngüne göre değişir bu kaç günde adet görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…