• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri...?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.482
408
merhaba arkadaslar derdime caree ariyorum...konuyu nereye acacagimi bilemedim burda daha cok yardim alabilirim iye buraya actim...ben yaklasik 2 hafta once dogumkontrol hapini biraktim 3 sene kullanmistim...
bir hafta surekli leke geldi...ikinci haftada karnimin sag alt tarafinda surekli bi agri var...neden kaynaklandigini anlamadim...bir bilgisi olan tecrubeli bayanlar yazarsaniz sevinirim...
internetden arastirdigimda hamilelik belirtileri diyor...kafam iyice karisti....hemen hamile kalmis olabilirmiyimmmm gercekten...bide bir sorum daha olacak...cahilligimi marus gorun...zevk suyuyla hamile kalan varmi? boyle bi ihtimal olabilirmi? ha bu arada ilaci biraktim ama okey yontemiyle korunuyoruz...
ben hemen hamile kalmaya hazir degilim...korkumdan doktorada gidemedim...ayni belirtileri yasayanlar varsa yazarsa sevinirimmm...

merhaba arkadaslar derdime caree ariyorum...konuyu nereye acacagimi bilemedim burda daha cok yardim alabilirim iye buraya actim...ben yaklasik 2 hafta once dogumkontrol hapini biraktim 3 sene kullanmistim...
bir hafta surekli leke geldi...ikinci haftada karnimin sag alt tarafinda surekli bi agri var...neden kaynaklandigini anlamadim...bir bilgisi olan tecrubeli bayanlar yazarsaniz sevinirim...
internetden arastirdigimda hamilelik belirtileri diyor...kafam iyice karisti....hemen hamile kalmis olabilirmiyimmmm gercekten...bide bir sorum daha olacak...cahilligimi marus gorun...zevk suyuyla hamile kalan varmi? boyle bi ihtimal olabilirmi? ha bu arada ilaci biraktim ama okey yontemiyle korunuyoruz...
ben hemen hamile kalmaya hazir degilim...korkumdan doktorada gidemedim...ayni belirtileri yasayanlar varsa yazarsa sevinirimmm...
Hemen hamile kalıp kalmadığını bilemeyiz ama normalde doğum kontrol hapından bir süre geçmesi lazım derler. bu kuralı bozan da mutlaka vardır. Sen çocuk isterken birlikte olduğun geceleri bilmiyor musun? Regl göre takip etmiyor musun?

canım ne desek boş
lekem geldi diyosun ki hamileysen bile bu durum tehlikeli
zevk suyuyla hamile kalınır mı bilemiyorum ama zaten doğum kontrol hapından sonra hemen hamile kalmak zor bir ihtimal
artı prezervatif kullanıyormuşsunuz
delik değilse eğer bu durumda da imkansız görünüyor
korkmak çözüm değil git ve muayene ol
sağlık şakaya gelmez

bi bitmediniz ha.. bi tuhaf geliyo bana bu konular, biz ne bilelim hamile misin degil misin kardes? test yaptirsan daha kolay cevap alirsin..
herkeste de belirti ayni olmaz, olan da psikolojik olabilir, kimsenin birbirine birebir uymaz..

pek bu agrilari yasayanlar varmi aranizda...ilaci birakanlar boyle bi agriniz oldumu karninizin sag alt bolumunde bicak saplamasi gibi bi agri ve bacagimi bile etkiliyor bazen...???

yumurtalıklarını üşütmüş olabilirsin.
2 haftada hamilelik olmaz.
olsa da belirtisi bu şekilde olmaz.
bir de korunuyormuşsunuz zaten.

Anliyamadim hamile kalmaktan korkuyorsunuz ama ilaci iki hafta once nie biraktiniz:KK14:
3yillik evli biri icin bence cok deneyimsiz gozukuyorsunuz biraz tutarsiz:KK14:

İKİ HAFTA ÖNCE BIRAKTIN YANİ YARIMMI BIRAKMIŞ OLDUN HAPI ANLAMADIM ?

pek bu agrilari yasayanlar varmi aranizda...ilaci birakanlar boyle bi agriniz oldumu karninizin sag alt bolumunde bicak saplamasi gibi bi agri ve bacagimi bile etkiliyor bazen...???
BENDE İLK BELİRTİ SOL KASIĞIMDA BATMA OLMUŞTU AMA BACAĞIMA KADAR VURMADI BİLEMEDİM :)

Ayrica belirtiyle hamilelik anlasilmaz.. adetin gectiyse eczaneden test al, gecmediyse kan testi yaptir..

Back