hamilelik belirtileri

pekçok olumsuz aşılama ve tüp denemesinden sonra biz evlatlık almaya karar verdik , başvurduk, sıraya girdik, geçen ay geldi sosyal hizmet görevlisi ev ziyaretinide hallettik. Şimdi sadece sıramızı bekliyoruz derken... 15 gün geçti günüm ama 25-26 günlük hiç aksamayan bir periyodum vardır normalde ama bu aralar biraz yoğun oldupğum ve artık pekde beklentim olmadığı için başta çok umutlanmadım ( bide önceden olumsuz sonuçlanan 3 gebeliğim olguğu vepek çoğunu bildiğim için bu belirtiler bile psikolojik olabilir diye) yinede umutlanmak istemiyorum hala karnım ağrıyor, zaman zaman sancı giriyor, göğüsler şiş uçları sütyenden bile mahvoluyor psikolojim berbat ve bu ihtimalin varlığı bile beni alt üst etmeye yetti. Bu gün öğleden sonra gitcem doktora ...diyorum ki inşallah bir beklerken iki olsunlar ( Kızımız zaten 2012 mart gibi yuvadan gelcek) bu umutlanmamış halim :) :1:

yazdığınızı okurken çok duygulandım.İnşallah Rabbim bir beklerken 2 evlat verir size.İnanın kendim gibi sevindim.Sağlık ve mutlulukla kalın

ben çook yeni evli olmama rağmen bebişim olsun çok istiyorum gerçi yaşımında etkisi var ama olsun :30: çoğumuzda olduğu gibi bel göğüs ağrısı hafif bi bulantı bendede var sanki hemen çıkıcakmış gibi hemen test yaptım çıkmadı şimdi gün sayar oldum heyencandan ölüyorum hayırlısı hepimiz için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:71::71:

ben de yeni evlendim ve aynı şekilde ben de istiyorum inş. hatta bebek isteyen tüm arkadaşlarımız şu mübarek ramazan ayına hamile olarak gireriz hepimiz... :84:

Herkese merhaba.Ben 5 aylık evliyim.aslında çocuğumuz olsun da daha tam istemiyorduk,ama tam da istememe değildi.Ve son ay 3-5 defasında nedense korunmadık.ve şimdi adetim 4-5 gün gecikti.Adet belirtilerim var ama bel ağrılarım çok yok.Heyecandan test de yapamıyorum.Ne hissedeceğimi şaşırdım.:26:

Herkese merhaba.Ben 5 aylık evliyim.aslında çocuğumuz olsun da daha tam istemiyorduk,ama tam da istememe değildi.Ve son ay 3-5 defasında nedense korunmadık.ve şimdi adetim 4-5 gün gecikti.Adet belirtilerim var ama bel ağrılarım çok yok.Heyecandan test de yapamıyorum.Ne hissedeceğimi şaşırdım.:26:

nasıl dayanabiliyosun benim daha 10günüm var 1kere abartıp test bile yaptım

herkese merhabalar...kızlar bişey sormak istiyorum 12 temmuz son adet günümdü dün korunmadan eşimle birlikte olduk.bugün sağ kasığımda sızı şeklinde bi ağrı var nedendir sizce dr.a gidicem ama döllenme esnasında böyle bi ağrı olurmu

herkese merhabalar...kızlar bişey sormak istiyorum 12 temmuz son adet günümdü dün korunmadan eşimle birlikte olduk.bugün sağ kasığımda sızı şeklinde bi ağrı var nedendir sizce dr.a gidicem ama döllenme esnasında böyle bi ağrı olurmu

büyük ihtimalle yumurtlama günündür.
döllenme sancı yaparmı bilmiyorum ama ben test yapmadan önce,göğüslerimde dolgunluk,süt sızlaması,kasıkta batma ,bacama kramp girme oluyordu.adet görecekmişim gibi arada bi gelen sancımalar olmuştu.4_5 gün gecikmiştiki idrar testinde çıktı.

hayırlısı olur inşallah.....

herkese slm.4 yıllık evliyiz.eşim azospermi yani hiç sperm yktu.ama tedaviyle bulundu ve tüp bebek denedik.bugün transferimin 8. günü.ilk günden beri kasıklarımda haifif ağrı var ve göğüslerim çok şiş ve hassas.birde akıntım oluyo.benm hep olurdu zaten ama şimdi olması korkutuyo açıkcası.ya embriyoları düşürürse diye.hamile olup hiç akıntısı olan var mı?

hanımlar idrarda 10 günlük adet geçikmesi olmadan kesin sonuç alınmıyor...adet geçikmesinden 2 gün sonrada kan testi kesin sonuç veriyor tecrübeyle bilmekteyim 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum..:))) inşallah bu ay hamiş olurum vede olmak isteyen herkes olur
yoooo benım 3 günlük gecıkmede ıdrarda cıktı daha öncelerı hamıle degılken 3 günlük gecıımelerde yaaprdım test negatıf cıakrdı herkes 10 gün beklemeden cıkmaz derdı ama negatıf sonucta dogru olurdu 10 gün ıdrarda bekelme olayı sehır efsanesı gıbı bırsey 3 gündede cıkıyor gec döllenme olmadıyusa

slm arkadaşlar bn 9 aylık evlym 6 ay vajinismusla savaştım ve 3 ay önce yendm şimdide bebek istyrz 20 yaşımdaym bu ay ilk denememz 7-8 defa korunmadık adetime 5- 6 gün var çok merak edyrm ne olcak belirtiler var ama pskolojik die düşünyrm

yazdıklarnzı okudum btek sabrszlanan bn değilmşm 6 gün nasıl beklycm blmyrm bnde 4 gün önce fln dayanamadım test yaptm bşy çıkmadı

Yanlıs bılgı vermeyeyım eme kımı zamamn adet olurken bıle olabılıyomus bne ole duymustum kulaktam duyma

Back