merhaba , hamile olup olmadığımı öğrenmek için gün sayıyorum, ilk deneme de olur mu olmaz mı emin değilim ama öğrenmek istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isityorum. Adetime yaklaşık bir hafta var sanki adet belirtilerim başladı hamile olsam da bu belirtiler yine de olur mu? Adetten önce hamilelik belirtileri başlar mı yoksa ilk hamilelik belirtisi adet gecikmesi mi? iki günden beri belimde ince ince ağrılar var, geçen ani bir hareket yaptım kasığıma sancı girdi, acaba hamile miyim???
Şimdiden teşekkür ederim
bende 3 haftalık hamileyim burda yorum yazan bayanlar sayesinde vucudumu yakından takip edebildim ve hamileliğimi çok erken farkede bildim.. belirtiler sanki adet olacakmışsın gibi başlıyor normalde ben çok şidetli ağrı çekerdim adetliyken ama bu sefer sancılar bir hafta evvelden başladı birde kalçalarımda ağrı oldu sanki maratn koşmuşum gibi. göğüsler şişti ineler batıyordu sanki sütyenim bile batıyordu gelçi hala aynı durumdayım ama şimdi hamile olduğumu bildiğim için keyfini çıkartıyorum artık rahatsızlık vermiyor.. bir pladektör var 25 tl ye 1 gün bile geciksen yüzde yüz sonuç veriyor ondan aldım tavsiye ederim.. ama öncelikle kendinide hazırla çok fazlada heyecan yapma merak et ama heyecanlana ben öyle yaptım :)) hadi hayırlısı olsun...:92:
bunlar güzel belirtiler ama hamilelik için en güzel belirti gününün geçmesidir. sabırla gününü beklemek en doğrusu inşallah hakkında hayırlısı olsunforumda gebelik başlığında bununla ilgili bir sürü başlık bulabilirsin
çok merak ediyorum , geceleri ayak ağrısından uyuyamıyorum, şuan da bile belimde ince sızılar var ama çok da heveslenmek istemiyorum smear testimde iltihap çıkmıştı tedavi gördüm olumsuz düşünüyorum ama çok istiyorum bebişim olsun, inşallah ben de senin gibi mutlu olurum , o heyecanı yaşamak çok güzeldir eminim
az sabır pek kelmemıştı gününe değilmi sabret ve bekle rabim sebat eden kulunun elini boş çevirmez.. benim teyzoşta çok uğraştı iltahpvar yumurtalar çatlamıyor neler demedilerki ama saati vakti var herşeyin şimdi doğuma gün sayıyor.. inşanlah sende de olur bizede müjdei verirsin :) ben dua edeceğim senin için :)
evet canım haftaya adet olmam lazım ama inşallah olmam adet belirtilerim vardı o da kalmadı şimdi, göğüslerim de falan hiç ağrı yok hafiften bel ağrısı ,kasık ağrısı nadiren var , herkeste farklı belirtiler oluyor sanırım ya da belirti için ehhnüz daha erken , inşallah dediğin gibi olur da müjdeli haberi veririm buradan , duaların için çok teşekkür ederim :):)
merhaba , hamile olup olmadığımı öğrenmek için gün sayıyorum, ilk deneme de olur mu olmaz mı emin değilim ama öğrenmek istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isityorum. Adetime yaklaşık bir hafta var sanki adet belirtilerim başladı hamile olsam da bu belirtiler yine de olur mu? Adetten önce hamilelik belirtileri başlar mı yoksa ilk hamilelik belirtisi adet gecikmesi mi? iki günden beri belimde ince ince ağrılar var, geçen ani bir hareket yaptım kasığıma sancı girdi, acaba hamile miyim???
Şimdiden teşekkür ederim
6 haftalık oley oley oley
keseyi gördükkkk. Ama içindeki prinç tam seçilmiyordu umarım haftayada onu görürüz...
şükürler olsun, rabbim isteyen herkese versin. Hepimizinkinide hayırlısıyla tamamına erdirsin.
canım yaa cok sevindim peki sosyal hizmetler ne dedi bu duruma :)
Teşekkür ederim hala inanamıyoruz aslında, Sosyal hizmetlere henüz bildirmedimsıranın gelmesi 2012 mart gibi yani daha çok var. Daha önce 3 düşük yaptım ve progesteronum hala düşük, bu tamamen tutunsun ve inşallah sağlıklı olsun ondan sonra konuşcam ama şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Mümküm olursa ikisinide istiyorum.
bu arada benim belirtilerimden mide bulantım çook az yok denecek kadar onun sebebi de sanırım progesteronumun düşük olmasıymış. önümüzdeki hafta kalp atışı ve kesenin içini görmek için gitcem doktora. Göğüslerde şişlik ve hassasiyet devarm ediyor. bide iştahım çoook. Ağzımın içinde kötü bir tat var, azıcık bişey bile yesem çok fazla gaz oluyor. Günde en az bir kere de kesin adet oluyorum dedriten o duyguyu yaşıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?