hamilelik belirtileri

serfik

minik mucizem
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
5.299
2
156
İstanbul
merhaba , hamile olup olmadığımı öğrenmek için gün sayıyorum, ilk deneme de olur mu olmaz mı emin değilim ama öğrenmek istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isityorum. Adetime yaklaşık bir hafta var sanki adet belirtilerim başladı hamile olsam da bu belirtiler yine de olur mu? Adetten önce hamilelik belirtileri başlar mı yoksa ilk hamilelik belirtisi adet gecikmesi mi? iki günden beri belimde ince ince ağrılar var, geçen ani bir hareket yaptım kasığıma sancı girdi, acaba hamile miyim???

Şimdiden teşekkür ederim:49:

bende 3 haftalık hamileyim burda yorum yazan bayanlar sayesinde vucudumu yakından takip edebildim ve hamileliğimi çok erken farkede bildim.. belirtiler sanki adet olacakmışsın gibi başlıyor normalde ben çok şidetli ağrı çekerdim adetliyken ama bu sefer sancılar bir hafta evvelden başladı birde kalçalarımda ağrı oldu sanki maratn koşmuşum gibi. göğüsler şişti ineler batıyordu sanki sütyenim bile batıyordu gelçi hala aynı durumdayım ama şimdi hamile olduğumu bildiğim için keyfini çıkartıyorum artık rahatsızlık vermiyor.. bir pladektör var 25 tl ye 1 gün bile geciksen yüzde yüz sonuç veriyor ondan aldım tavsiye ederim.. ama öncelikle kendinide hazırla çok fazlada heyecan yapma merak et ama heyecanlana ben öyle yaptım :)) hadi hayırlısı olsun...:92:

merhaba , hamile olup olmadığımı öğrenmek için gün sayıyorum, ilk deneme de olur mu olmaz mı emin değilim ama öğrenmek istediklerim var tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isityorum. Adetime yaklaşık bir hafta var sanki adet belirtilerim başladı hamile olsam da bu belirtiler yine de olur mu? Adetten önce hamilelik belirtileri başlar mı yoksa ilk hamilelik belirtisi adet gecikmesi mi? iki günden beri belimde ince ince ağrılar var, geçen ani bir hareket yaptım kasığıma sancı girdi, acaba hamile miyim???

bunlar güzel belirtiler ama hamilelik için en güzel belirti gününün geçmesidir. sabırla gününü beklemek en doğrusu inşallah hakkında hayırlısı olsun:16: forumda gebelik başlığında bununla ilgili bir sürü başlık bulabilirsin:29:

bende 3 haftalık hamileyim burda yorum yazan bayanlar sayesinde vucudumu yakından takip edebildim ve hamileliğimi çok erken farkede bildim.. belirtiler sanki adet olacakmışsın gibi başlıyor normalde ben çok şidetli ağrı çekerdim adetliyken ama bu sefer sancılar bir hafta evvelden başladı birde kalçalarımda ağrı oldu sanki maratn koşmuşum gibi. göğüsler şişti ineler batıyordu sanki sütyenim bile batıyordu gelçi hala aynı durumdayım ama şimdi hamile olduğumu bildiğim için keyfini çıkartıyorum artık rahatsızlık vermiyor.. bir pladektör var 25 tl ye 1 gün bile geciksen yüzde yüz sonuç veriyor ondan aldım tavsiye ederim.. ama öncelikle kendinide hazırla çok fazlada heyecan yapma merak et ama heyecanlana ben öyle yaptım :)) hadi hayırlısı olsun...:92:

çok merak ediyorum , geceleri ayak ağrısından uyuyamıyorum, şuan da bile belimde ince sızılar var ama çok da heveslenmek istemiyorum smear testimde iltihap çıkmıştı tedavi gördüm olumsuz düşünüyorum ama çok istiyorum bebişim olsun, inşallah ben de senin gibi mutlu olurum , o heyecanı yaşamak çok güzeldir eminim

bunlar güzel belirtiler ama hamilelik için en güzel belirti gününün geçmesidir. sabırla gününü beklemek en doğrusu inşallah hakkında hayırlısı olsun:16: forumda gebelik başlığında bununla ilgili bir sürü başlık bulabilirsin:29:

inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir, bir hafta daha sabretmem lazım sonu güzel olur inşallah , çok teşekkür ederim gebelik başlığına bakıyım o zaman:):)

çok merak ediyorum , geceleri ayak ağrısından uyuyamıyorum, şuan da bile belimde ince sızılar var ama çok da heveslenmek istemiyorum smear testimde iltihap çıkmıştı tedavi gördüm olumsuz düşünüyorum ama çok istiyorum bebişim olsun, inşallah ben de senin gibi mutlu olurum , o heyecanı yaşamak çok güzeldir eminim

az sabır pek kelmemıştı gününe değilmi sabret ve bekle rabim sebat eden kulunun elini boş çevirmez.. benim teyzoşta çok uğraştı iltahpvar yumurtalar çatlamıyor neler demedilerki ama saati vakti var herşeyin şimdi doğuma gün sayıyor.. inşanlah sende de olur bizede müjdei verirsin :) ben dua edeceğim senin için :):91:

az sabır pek kelmemıştı gününe değilmi sabret ve bekle rabim sebat eden kulunun elini boş çevirmez.. benim teyzoşta çok uğraştı iltahpvar yumurtalar çatlamıyor neler demedilerki ama saati vakti var herşeyin şimdi doğuma gün sayıyor.. inşanlah sende de olur bizede müjdei verirsin :) ben dua edeceğim senin için :):91:

evet canım haftaya adet olmam lazım ama inşallah olmam adet belirtilerim vardı o da kalmadı şimdi, göğüslerim de falan hiç ağrı yok hafiften bel ağrısı ,kasık ağrısı nadiren var , herkeste farklı belirtiler oluyor sanırım ya da belirti için ehhnüz daha erken , inşallah dediğin gibi olur da müjdeli haberi veririm buradan , duaların için çok teşekkür ederim :):)

evet canım haftaya adet olmam lazım ama inşallah olmam adet belirtilerim vardı o da kalmadı şimdi, göğüslerim de falan hiç ağrı yok hafiften bel ağrısı ,kasık ağrısı nadiren var , herkeste farklı belirtiler oluyor sanırım ya da belirti için ehhnüz daha erken , inşallah dediğin gibi olur da müjdeli haberi veririm buradan , duaların için çok teşekkür ederim :):)

bugün peygamber efendimiz (sav) iraca çıktığı gece bol bol dua et rabim açılan eli boş çevirmez..
ben 3 yada 4 haftalığım ama hala adet olacakmiş gibi sancı oluyor gündüzleri bi şekilde oyalııyorum kendimi de işte faln geceleri uyandırıyor çoğukez, uyku eğilimim yok bulantılarımda henüz başlamadı bağzen unutmuyorda değilim hamiş olduğumu :) daha tam anlamıyla hisede bilmek ve evreerini yaşamak için 8 haftara kadar beklemek lazım sanırım.. umarım rabim sanada nasip eyler bu güzel günün yüzü suyu hürmetine :) müjdeli haberi bekliyorum inşanlah haftaya :):49::49::nazar:

canım merhaba,

senin ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum ben 10 haftalık gebeyim. Bende gebelik öncesinde adetime 1 hafta kala belirtiler başlamıştı sanki adet görücekmişim gibi ama nedendir bilmiorum hamile olduğum içime doğmuştu. Ve adet olacağım gün evde idrar testi ile baktığımda sonuç pozitifti ama senden ricam hiç aklına getirme ve takılma stres baş düşmanı

umarım mutlu haberini en yakın zmanda alırız

pekçok olumsuz aşılama ve tüp denemesinden sonra biz evlatlık almaya karar verdik , başvurduk, sıraya girdik, geçen ay geldi sosyal hizmet görevlisi ev ziyaretinide hallettik. Şimdi sadece sıramızı bekliyoruz derken... 15 gün geçti günüm ama 25-26 günlük hiç aksamayan bir periyodum vardır normalde ama bu aralar biraz yoğun oldupğum ve artık pekde beklentim olmadığı için başta çok umutlanmadım ( bide önceden olumsuz sonuçlanan 3 gebeliğim olguğu vepek çoğunu bildiğim için bu belirtiler bile psikolojik olabilir diye) yinede umutlanmak istemiyorum hala karnım ağrıyor, zaman zaman sancı giriyor, göğüsler şiş uçları sütyenden bile mahvoluyor psikolojim berbat ve bu ihtimalin varlığı bile beni alt üst etmeye yetti. Bu gün öğleden sonra gitcem doktora ...diyorum ki inşallah bir beklerken iki olsunlar ( Kızımız zaten 2012 mart gibi yuvadan gelcek) bu umutlanmamış halim :) :1:

6 haftalık oley oley oley
keseyi gördükkkk. ama içindeki prinç tam seçilmiyordu umarım haftayada onu görürüz...
şükürler olsun, Rabbim isteyen herkese versin. Hepimizinkinide hayırlısıyla tamamına erdirsin.

iyi geceler arkadaşlar ben arnıza yeni katıldım.
1 yıllık evliyim ve Allah izin verirse bebek istiyoruz. dün kan testi yaptırdım ama hamilelik çıkmadı .acaba ben acelemi ettim kanda kaç günde belli olur. ilk denememiz ama nasip Allah hayırlısını versin. :) teşekkür edrim

6 haftalık oley oley oley
keseyi gördükkkk. Ama içindeki prinç tam seçilmiyordu umarım haftayada onu görürüz...
şükürler olsun, rabbim isteyen herkese versin. Hepimizinkinide hayırlısıyla tamamına erdirsin.

canım yaa cok sevindim peki sosyal hizmetler ne dedi bu duruma :)

merhaba hanımlar.....
ben vajiydim yaklasık 3hafta oldu yeneli.... eşim cekilme yöntemiyle korunuyor en sonkinde beyaz sprme benzeyen seyler farkettik ama oda bilmiyor farkında deil belki 2gündür mide bulantısı hafif bas dönmesi kasıklarda sancım var adet olmama yaklasık 1 hafta var tabi ben bilmediğim için hemen 2-3gün oldu die test yaptım olumsuzdu.. sanırım 1hafta beklemem lazım bana bu konuda bilgi verirmisiniz....

canım yaa cok sevindim peki sosyal hizmetler ne dedi bu duruma :)

Teşekkür ederim hala inanamıyoruz aslında, Sosyal hizmetlere henüz bildirmedim;) sıranın gelmesi 2012 mart gibi yani daha çok var. Daha önce 3 düşük yaptım ve progesteronum hala düşük, bu tamamen tutunsun ve inşallah sağlıklı olsun ondan sonra konuşcam ama şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Mümküm olursa ikisinide istiyorum.

bu arada benim belirtilerimden mide bulantım çook az yok denecek kadar onun sebebi de sanırım progesteronumun düşük olmasıymış. önümüzdeki hafta kalp atışı ve kesenin içini görmek için gitcem doktora. Göğüslerde şişlik ve hassasiyet devarm ediyor. bide iştahım çoook. Ağzımın içinde kötü bir tat var, azıcık bişey bile yesem çok fazla gaz oluyor. Günde en az bir kere de kesin adet oluyorum dedriten o duyguyu yaşıyorum.

Teşekkür ederim hala inanamıyoruz aslında, Sosyal hizmetlere henüz bildirmedim;) sıranın gelmesi 2012 mart gibi yani daha çok var. Daha önce 3 düşük yaptım ve progesteronum hala düşük, bu tamamen tutunsun ve inşallah sağlıklı olsun ondan sonra konuşcam ama şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Mümküm olursa ikisinide istiyorum.

bu arada benim belirtilerimden mide bulantım çook az yok denecek kadar onun sebebi de sanırım progesteronumun düşük olmasıymış. önümüzdeki hafta kalp atışı ve kesenin içini görmek için gitcem doktora. Göğüslerde şişlik ve hassasiyet devarm ediyor. bide iştahım çoook. Ağzımın içinde kötü bir tat var, azıcık bişey bile yesem çok fazla gaz oluyor. Günde en az bir kere de kesin adet oluyorum dedriten o duyguyu yaşıyorum.

hadi hayırlısı tatlım.... benim adetime 1hafta var ama kasıklarımda sancı var belimde ince bi agrı popişin üstüne oturunca sırtım agrıyor azcık bazen bulantım oluyor ne bileyim heveslenmek istemiyorum ama hamişte olmak isterim hayırlısı... 5gün gecti bunları cekmeye baslayalı test yapsam nasıl olur yada hemen kan testinde cıkarmı?

Biraz daha sabret bence. gönlünüde ferah tut...

Ama ben hiç kendim evde test yapmadığım için o konuda çok bişey söyleyemem. Ama idrarda çıktı diyenler var biraz araştır istersen...

hanımlar idrarda 10 günlük adet geçikmesi olmadan kesin sonuç alınmıyor...adet geçikmesinden 2 gün sonrada kan testi kesin sonuç veriyor tecrübeyle bilmekteyim 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum..:))) inşallah bu ay hamiş olurum vede olmak isteyen herkes olur

bazı kadınlarda (ama özellikle söylüyorum tümünde değil) adet olmadan 1 hafta kadar öncesine denk gelen zamanda, adet gibi ama miktarı çok daha az lekelenme şeklinde olan hafif bir kanama olabiliyor. implantasyon kanaması deniyor buna. bende olmuştu. başka da hiçbir belirti olmamıştı. sonra hamiş olduğumu öğrendim. :66:

ben çook yeni evli olmama rağmen bebişim olsun çok istiyorum gerçi yaşımında etkisi var ama olsun :30: çoğumuzda olduğu gibi bel göğüs ağrısı hafif bi bulantı bendede var sanki hemen çıkıcakmış gibi hemen test yaptım çıkmadı şimdi gün sayar oldum heyencandan ölüyorum hayırlısı hepimiz için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:71::71:

Back