Hamilelik belirtileri ?

Gulcan_2988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
3
0
1
28
Arkadaşlar merhaba
25.02.2025 şubat en son regl
25 martta regl olmadım
hamilelik belirtilerim
Regl gecikmesi
Pempe akıntı ve kahverengi
Gögüsler acıyor
Kasıklar ağrıyor
Yorgunluk halsizlik mide bulantı
Bugün doktora gittik eşimle beta hcg 2.0> refarans 0.5 yani gebe değilsin dedi doktor
İdrar testi yaptırdı enfeksiyon var dedi
İlaç verdi
Üromisin 3mg saşe Texef 200 mg antibiyotik verdi bunlar zarar vermez dedi doktor eğer gebe ise
Yada siz daha erken geldiniz test yapmak için dedi birde adet olunca tekrar gel dedi geçmiş olsun dedi gönderdi doktor

Arkadaşlar merhaba
25 martta regl olmadım
hamilelik belirtilerim
Regl gecikmesi
Gögüsler acıyor
Kasıklar ağrıyor
Bugün doktora gittik eşimle beta hcg 2.0> refarans 0.5 yani gebe değilsin dedi doktor
İlaç verdi
Üromisin 3mg saşe Texef 200 mg antibiyotik verdi bunlar zarar vermez dedi doktor eğer gebe ise
Yada siz daha erken geldiniz test yapmak için dedi birde adet olunca tekrar gel dedi geçmiş olsun dedi gönderdi doktor
Bahsettiğin akıntı yerleşme desem yerleşme için biraz geç aslında ama enfeksiyondan da olabilir. Verdiği ilaçları bilemiyorum umarım gebelik varsa zarar vermez ama birkaç gün sonra yeniden test verin değer hala aynıysa kadın doğuma gidin söktürücü vs versin

Arkadaşlar merhaba
25 martta regl olmadım
hamilelik belirtilerim
Regl gecikmesi
Gögüsler acıyor
Kasıklar ağrıyor
İlaç verdi
Gebe değilsiniz kan almış zaten olmadığını görmüş gönül rahatlığı ile ilacı kullanabilirsiniz.

Bahsettiğin akıntı yerleşme desem yerleşme için biraz geç aslında ama enfeksiyondan da olabilir. Verdiği ilaçları bilemiyorum umarım gebelik varsa zarar vermez ama birkaç gün sonra yeniden test verin değer hala aynıysa kadın doğuma gidin söktürücü vs versin
Regl arası normalde internette 28 yazıyor
Benim ocakta 24 şubatta 25 inde olmuştum
Hesapladım 29 mart cumartesi 2025 çıkıyor
Bende olan kanama cuma günü devam etti
28 mart 2025 de ya regl yada yerleşme olabilirmi

Regl arası normalde internette 28 yazıyor
Benim ocakta 24 şubatta 25 inde olmuştum
Hesapladım 29 mart cumartesi 2025 çıkıyor
Bende olan kanama cuma günü devam etti
28 mart 2025 de ya regl yada yerleşme olabilirmi
Regl gibi düşündürdü bana nedense ama hayırlısı olsun gönlünüzce:)

Back
X