Hamilelik belirtileri

hande01222

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
5
1
1
29
Adetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı

Adetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı
Evet ben varımgebeliğimden önce adet belirtileri çok bel ağrısı ve yoğun beyaz akıntım vardı adetimden 4 gün önce pozitif gördüm

Evet ben varımgebeliğimden önce adet belirtileri çok bel ağrısı ve yoğun beyaz akıntım vardı adetimden 4 gün önce pozitif gördüm
Adetime 1 gün kala test yaptım. Negatif çıktı şimdi adetim gecikti ve aşırı adet sancısı belirtileri var bel ağrısı özellikle bekliyorum bakalım böyle belirtiler varmiydi sizde

Adetime 1 gün kala test yaptım. Negatif çıktı şimdi adetim gecikti ve aşırı adet sancısı belirtileri var bel ağrısı özellikle bekliyorum bakalım böyle belirtiler varmiydi sizde
Direkt adet sancısı çok bel ağrısı ve beyaz akıntım vardı

Bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı ama 10 gün önce falan belirtilerim başladı 5 gündür de aşırı ağrı çekiyorum akıntım azaldı ama ağrım çok

Benimde adetime 4 gün kala akıntım ve regl ağrısı ve baş ağrım vardı normalde ağrım başlayınca adetim gelirdi ozaman gelmeyince anlamıştım

Benim de ara ara adet agrisi kasik agrisi beyaz akinti, ve bulanti. Test yaptim cok hafif cizgi var gibi emin olamadim. Yarin ile birlikge Adetime 4 gun kaldi. Sanirim gecikme bekleyecem

Benim de aynı belirtiler var ve kasık ağrım reglme 2 gun var bugün kan testi verdim sonuçları bekliyorum inşallah gebeliktendir senin de benim de.

Benim de aynı belirtiler var ve kasık ağrım reglme 2 gun var bugün kan testi verdim sonuçları bekliyorum inşallah gebeliktendir senin de benim de.
İnşaallah sonuçları bekliyoruz ben korkuyorum negatife görmekten bel ağrısından uyuyamıyorum .umarim hamileyiz

Kızlar merhaba benimde adetim 15 gün gecikti 1-2 gün kahverengi lekelenme gördüm devamı gelmedi testte negatif başına böyle bişey gelen var mı
Kan testi yaptırmadıysanız yaptırın geç döllenme olmuş olabilir veya yumurta geç çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…