- 21 Ocak 2025
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi hande01222
Adetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben varımgebeliğimden önce adet belirtileri çok bel ağrısı ve yoğun beyaz akıntım vardı adetimden 4 gün önce pozitif gördümAdetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı
Adetime 1 gün kala test yaptım. Negatif çıktı şimdi adetim gecikti ve aşırı adet sancısı belirtileri var bel ağrısı özellikle bekliyorum bakalım böyle belirtiler varmiydi sizdeEvet ben varımgebeliğimden önce adet belirtileri çok bel ağrısı ve yoğun beyaz akıntım vardı adetimden 4 gün önce pozitif gördüm
Direkt adet sancısı çok bel ağrısı ve beyaz akıntım vardıAdetime 1 gün kala test yaptım. Negatif çıktı şimdi adetim gecikti ve aşırı adet sancısı belirtileri var bel ağrısı özellikle bekliyorum bakalım böyle belirtiler varmiydi sizde
Aynı şeyleri yaşıyorum hala sancım var adetin ilk olacağı gün ki gibi ağrılarım pik yapıyor ama bişey yokAdetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı
Benimde adetime 4 gün kala akıntım ve regl ağrısı ve baş ağrım vardı normalde ağrım başlayınca adetim gelirdi ozaman gelmeyince anlamıştımAdetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı
Kaç gün geciktiBugün erken gebelik yaptım negatif çıktı ama 10 gün önce falan belirtilerim başladı 5 gündür de aşırı ağrı çekiyorum akıntım azaldı ama ağrım çok
Benim de aynı belirtiler var ve kasık ağrım reglme 2 gun var bugün kan testi verdim sonuçları bekliyorum inşallah gebeliktendir senin de benim de.Adetim 1 gün gecikti bel ağrısı var aşırı 5 gündür adet belirtileri var bu belirtileri yaşayip hamile olan var mı
21 Ocak beklenen adet günümdüKaç gün gecikti
İnşallahBenim de aynı belirtiler var ve kasık ağrım reglme 2 gun var bugün kan testi verdim sonuçları bekliyorum inşallah gebeliktendir senin de benim de.
İnşaallah sonuçları bekliyoruz ben korkuyorum negatife görmekten bel ağrısından uyuyamıyorum .umarim hamileyizBenim de aynı belirtiler var ve kasık ağrım reglme 2 gun var bugün kan testi verdim sonuçları bekliyorum inşallah gebeliktendir senin de benim de.
Ben değilim maalesef bu sefer olur diyordum sonucum 0 çıktı inşallah rabbim nasip etmiştir sanaİnşaallah sonuçları bekliyoruz ben korkuyorum negatife görmekten bel ağrısından uyuyamıyorum .umarim hamileyiz