Hamilelik belirtileri ?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
839
92
18
İlk hamileliğimi hatırlamıyorum ama şüpheli bir ilişkim olmadı eşim korundu reglim gecikti geçen gün aniden bı mide bulantısı yaşadım yatmadan önce anlayamadım neden olduğunu sonrasında inanılmaz 2 gün baş ağrısı çektim reglde baş ağrısı çekmem normalde başımda ağrımaz geçti bugünde gaz problemi yaşıyorum sırtım göğsüm ağrıyor sürekli tuvalet isteği var midem de bulanıyor

Belirti hissetmek gerçekten yalancı bi durum.
Bende 1 yıldır korunmuyorum ama hamile kalamadım.
Bu ay ağız kuruluğu hala devam ediyor yumurtlamadan beri aşırı gaz bel bacak ağrısı daha adete yaklaşmadan bile kasık batması ve yatarken dönemiyorsum sürekli ağrı oluyordu özellikle sol tarafta hatta evde iş yaparken bile uzun süre ayakta kalınca ağrımaya başlıyordu hemen dedim bu ay tuttu galiba 2 gün gecikmeli regl oldum artık hiç yaşamadığım belirtileri bile yaşasam olmuyor delirmek üzereyim doktor doktor geziyorum bişey de çıkmıyor sinirlerim yıprandı artık

Belirti hissetmek gerçekten yalancı bi durum.
Bende 1 yıldır korunmuyorum ama hamile kalamadım.
Bu ay ağız kuruluğu hala devam ediyor yumurtlamadan beri aşırı gaz bel bacak ağrısı daha adete yaklaşmadan bile kasık batması ve yatarken dönemiyorsum sürekli ağrı oluyordu özellikle sol tarafta hatta evde iş yaparken bile uzun süre ayakta kalınca ağrımaya başlıyordu hemen dedim bu ay tuttu galiba 2 gün gecikmeli regl oldum artık hiç yaşamadığım belirtileri bile yaşasam olmuyor delirmek üzereyim doktor doktor geziyorum bişey de çıkmıyor sinirlerim yıprandı artık
Aklımız orda olduğu için sürekli belirti arıyoruz çünkü. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız

Dün gece benimde 3 4 kere sanki iğne batması gibi belirgin bir batma oldu , sol kasikta acaba catlama ve inişkinin 5. Günü sonunda . Belirti olabilir mi kızlar devamı da gelmedi gerçi ama

Benimde reglime 5 gün var sadece regl olacakmisim gibi ağrı geliyor onun dışında hiç bir şey yok göğüs hassasiyeti oluyormuş ilk belirti olarak sanırım benim bu ayda olmadi

Aklımız orda olduğu için sürekli belirti arıyoruz çünkü. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Amin inşallah 🙏🏻
Bu ay çok değişik şeyler yaşıyorum ama adet oldum bu sabah 2 gün gecikmeden sonra mide bulantım var aşırı sabahtan beri geçmedi sabah 6 da mide bulantısına uyandım hala midem kaynıyor sanki ve adetim de pembe pembe et parçaları geliyor normal kan pıhtısı hep gelir ama bu kan pıhtısı da değil ne yaşıyorum bilmiyorum ama yarın bi randevu aldım doktora gidicem kimyasal filan mı geçirdim diye düşünmedim değil

Back