Hamilelik belirtileri

yaska23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
7
2
22
Annelere ve regli çeşitli sebeplerle gecikmiş olanlara birkaç sorum olacak. Öncelikle merhabalar ben reglim 4 gün geciktiği için sizden fikir almak istedim. Bende mantar enfeksiyonu var, bundan dolayı devamlı akıntıyla uğraşıyorum yaklaşık 3 aydır. Reglim genelde 28-32 gün arası değişiyor ama bundan iki ay önce döngüm o ay için 23 güne düşüp bir hafta erken geldi. Sonraki aylarda tekrar 31-32 civarındaydı. Ama bu ay reglimin üzerinden 35 gün geçti, 1.5 hafta önce ilişkim oldu ama prezervatif takılı ve takılı olmasına rağmen kendini geri çekti. Beklenen reglimden hemen önce şehir değiştirmiştim ve iş/ aile hayatıyla ilgili biraz stresliydim. Üstüne üşüttüğüm için hiçbir belirtiyi birbirinden ayırt edemiyorum vücudum hali hazırda çok kırgın. Size sormak istediğim regliniz stres, hava değişimi, şehir değişimi, hastalık gibi sebeplerden gecikti mi geciktiyse ne kadar süreyle ve ne belirtiler yaşadınız. Yaklaşık 6 aydır ara ara kendini gösteren bir kasık ağrım var sebebinin enfeksiyon olduğunu sanıyorum ancak geçmediği için tam muayene olamıyorum. Her ay ara sıra sol kasığımda ara sıra sağ kasığımda hatta bazen ikisinde birden hissettiğim baskı ve ağrı hissiyatıyla uğraşıyorum. Sitedeki ilk hamilelik belirtilerine baktığımda bazı beklentiler beni korkuttu. Geçen ay da reglimden hemen önce sağ kasığımdan başlayıp bacağıma doğru yayılan bir uyuşma hissetmiştim 1-2 günlüğüne. Dün yine aynısını hissettim. Eğer deneyimlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bekar misiniz? Prezervarif varken geri cekilme oldugu halde hamile kalacaginizi düsünmeniz tuhaf hem bosalma olmamis hem zaten geri çekilme olmus .endise etmeyin bis yere . Kistlerinizde vardir belki ondan düzensiz oluyorsunuzdur

Eski actiginiz 2-3 konuda ayni sekilde prezervarif kullanmis sevgiliniz ve sonrasinda adet olmaya devam etmissiniz yine ayni durum siz her birlikte oldugunuzda ayni seyi düsünüp acaba hamile miyim niye gecikti bu agri belirtimi diye düsüne düsüne psikolojini bozarsin yazik düsünme o kadar .eger sürekli sık bi birlikteliginiz varsa dogum kontrol hapı kullan sürekli ertesi gün hap kullanmakta zararlı hemde cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…