Hamilelik belirtileri

srcvrlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
1
0
29
Kızlar merhabalar biz 2 yıldır planlı gebelik düşünüyoruz herhangi bir sorun olmamasına rağmen elde edemedik. Fakat bu ay diğer aylara göre kendimde degisiklikler hissediyorum. Son regl tarihim 7 ağustos. Reglim düzenlidir günleri hiç şaşmaz. 1 eylülde regl olacağım 6 günüm var fakat 2 gün önce soluk sarı renkli bir akıntı geldi kısa süreli sonra geçti, goguslerim normalde reglden 10 gun öncesinde ağrımaya başlar fakat bu defa hiç ağrı sızı yok. Sag kasigimda özellikle sanki yumurtlama agrisi gibi ağrım var buna bel ağrım da eşlik ediyor. Bu sabah regl olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti ama benim hala bir umudum var. Sizinle bunu paylaşmak istedim. Önerileriniz nelerdir benim gibi belirtiler yaşayıp sonradan hamilelik olduğunu öğrenenler var mı?

Kızlar merhabalar biz 2 yıldır planlı gebelik düşünüyoruz herhangi bir sorun olmamasına rağmen elde edemedik. Fakat bu ay diğer aylara göre kendimde degisiklikler hissediyorum. Son regl tarihim 7 ağustos. Reglim düzenlidir günleri hiç şaşmaz. 1 eylülde regl olacağım 6 günüm var fakat 2 gün önce soluk sarı renkli bir akıntı geldi kısa süreli sonra geçti, goguslerim normalde reglden 10 gun öncesinde ağrımaya başlar fakat bu defa hiç ağrı sızı yok. Sag kasigimda özellikle sanki yumurtlama agrisi gibi ağrım var buna bel ağrım da eşlik ediyor. Bu sabah regl olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti ama benim hala bir umudum var. Sizinle bunu paylaşmak istedim. Önerileriniz nelerdir benim gibi belirtiler yaşayıp sonradan hamilelik olduğunu öğrenenler var mı?
Benim göğüslerim içten içe sizliyordu reglde hassas olur öyle değil değişik bir agriydi bide alt karnımda sertlik vardı ama genelde regl öncesi de öyle olurdu pek ihtimal vermemiştim onun dışında pek bı ağrım sızım yoktu regl günü sabah uyandığımda lekelenme oldu ağrısız normalde reglm çok sancılı geçer.ama gebelik testi yoktu elimde yapamadim havada çok kötüydü 3 gün sonra yapabildim hamileymisim belirtiler regl ile aynı oluyor ama özellikle göğüsler dolgunlasiyor ve ağrıyor kişiden kişiyegorede belirtiler değişiyormuş☺️

Merhaba , kimyasal gebelik yaşamıştım 3 ay önce kendimi çok dinlemiştim ve gerçekten gebeydim ama erken gebelik testinde adetten 2 gün öncesine kadar çıkmamıştı en son adetten 2 gün önce yapmıştım silik çizgi görmüştüm tabi sonu hüsran 😒 inşallah sizde görürsünüz ama acele etmeyin lğtfen ne kadar geç öğrenirseniz o kadar iyi

X