Bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum daha düşünmüyorduk çünkü artık bugün yapacağım2 gün geciktiyse idrar testinde çıkar
Benim ilk belirtilerim böyleydimerhabalar benim regl ayın 20 sinde normalde iki gün gecikti 14 gündür göğüs ucu hassasiyetim var 3 4 gün arar ara alt karın ağrım oldu yoğun sizce hamile miyimdir
Geri çekilme ile korunuyoruz
O zmn bi test yapmam gerekiyorBenim ilk belirtilerim böyleydi
Ben hiç gecikmezdim ama bilmiyorumBende bu ay geri çekilme yöntemi ile korundum. Sizin gibi bende adet olamadım. Kan ve idrarda çıkmadı daha yeni yapıldı hepsi. Belki de havalardan gecikiyoruz
Benimde aynı şekilde canım. Benim kürtaj düşük geçmişim var yeni ondan oldum sanırım. Bugün daha yeni erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Kocam diyo kan verdin sen tıppa bilime de mi inanmıyorsunBen hiç gecikmezdim ama bilmiyorum
Umarım öyledir çünkü düşünmüyoruz dahaBenimde aynı şekilde canım. Benim kürtaj düşük geçmişim var yeni ondan oldum sanırım. Bugün daha yeni erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Kocam diyo kan verdin sen tıppa bilime de mi inanmıyorsun
Hayır vaktim olamadı bugün yapacağım buraya da yazarım çıkıp çıkmadığınıMerhaba test yaptınız mı ?Evet, adet geciktirici ilaçlar bazen adet düzenini bozabiliyor