Hamilelik belirtileri

gonul321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
60
40
27
İyi geceler kızlar.
  • Reglim 12 gecikti.
  • Halsizlik
  • Baş ağrısı
  • Yeşil ve sarı renk akıntı.
  • Idrarimi yaparken yanma.
  • şişlik.
Bunların hepsi mevcut tek olmayan sey lekelenme.
Adet gecikmemin 9.gunu idrar testi yaptım negatif çıktı. Acaba enfeksiyon var veya stres kaynaklı mi böyle şeyler yaşıyorum 16 Aralık ve 16 ocak arası korunmalı cinsel ilişkim oldu. Tecrübeli olanlar bu durumu yaşamış insanlar yazabilir mi lütfen.

Dedikleriniz enfeksiyona benziyor en kısa zamanda bi doktora gidin ilerlemesin

Arkadaşlar aralığın 25 inde 9 haftalık gebeliğimi kalbi durduğu için sonlandırmak zorunda kaldım ve hala adet görmedim doktor kanaman geçince korunmaniza gerek yok dedi bizde korunmadık bel ağrım kasıklarımda batma var ilk hamileliğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum nerdeyse sadece göğüs hassasiyetim yok , hamile olma olasılığım bi yandan çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan yarın sabah test yapicam

Sabah test yaptıktan sonra yazar mısın buraya tekrardan sonucunu

Korunmalı ilişki yaşamışsınız bence gebelik ihtimaliniz yok. Enfeksiyona benziyor

Geçmiş olsun canım umarım pozitifi görürsün

Özellikle yeşil akıntı ve idrarda yanma enfeksiyon belirtileri mutlaka doktora gitmelisin

Özellikle yeşil akıntı ve idrarda yanma enfeksiyon belirtileri mutlaka doktora gitmelisin
Bende öyle düşünüyorum bacaklarımda da ağrı olmaya başladı kime sorsam enfeksiyon ilerliyor hemen git diyorlar gel gör ki randevu almak çok güç üstelik deprem bölgesi olan Hatay da bile 15 gün sonrasına randevu alabiliyorsun

Eğer o kadar ileri tarihse acile git bence bekleme boşu boşuna

Umarım öyledir çünkü şu an hamile kalmak istemiyorum kariyer hayatımın son basamaklarindayim şimdi olursa bütün emeklerim boşa gider
Rabbim gönlüne göre versin soğan kürü yap adetin sökülür enfeksiyon için de iyi gelir, sarımsakta yutabilirsin sabah akşam doğal antibiyotik geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…