Ne yapıcağım hakkında en ufak bir fikrim yok
2 gün önce kan gibi kahverengi leke geldiYerleşme lekesi geldi mi ? Sizde ?
Rica ederim.Ne yapıcağım hakkında en ufak bir fikrim yokadet gecikmeden kanda almıyorlar artık sağlık ocağında teşekkür ederim yardımlarınız için
Cok az ise uzun sürmediyse o yerlesme olabilir.2 gün önce kan gibi kahverengi leke geldi
Yok sadece 1 kere geldi dediğim gibi kahverengi renkteydi akıntı gibiydi adetimden bittikten hemen sonra birlikte olduk birde yumurtlama döneminde korunmasız yaşadık aile hekimliğinde mevsimselde olabilir dediler ama hiç böyle bir durum yaşamamıştımCok az ise uzun sürmediyse o yerlesme olabilir.
Çok teşekkür ederimRica ederim.
☺ umarım vardır. Duam sizle
Kan testinde ki sonuc zaten belli eder.Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimKan testinde ki sonuc zaten belli eder.
inşallah hayırlısı olur..⚘☺
Merhabalar sonuç nedirTeşekkür ederim
Merhaba sonuç negatifMerhabalar sonuç nedir
Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bende bir buçuk senedir istiyorm daha nasip olmadı bugün adet günüm olmadım kask bel ağrım var hayırlısı olsunMerhaba sonuç negatif
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bu ay olur diye umuyordum fakat şaşırttı beni sizde durumlar nasıl?Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bende bir buçuk senedir istiyorm daha nasip olmadı bugün adet günüm olmadım kask bel ağrım var hayırlısı olsun
Bugün adet olmam lazm ama olmadım birde ben bu yaşıma kadar hiç âdet sancısı çekmedim ama 10gundr kask ve bel ağrım var test yapmadım 3-4 gün geçsin negatif girmekten yoruldum artıkİnşallah hakkımızda hayırlısı olur bu ay olur diye umuyordum fakat şaşırttı beni sizde durumlar nasıl?
En iyisini kan sonucunda alırsın ben test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ama sonuç negatif başka ne belirtilerin varBugün adet olmam lazm ama olmadım birde ben bu yaşıma kadar hiç âdet sancısı çekmedim ama 10gundr kask ve bel ağrım var test yapmadım 3-4 gün geçsin negatif girmekten yoruldum artık
Başka bir şey yok mide bulantısı meme hassasiyet baş dönmesi bunlar hiç yok ama araştırdm bunları çok yaşamyan insanlar varmışEn iyisini kan sonucunda alırsın ben test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ama sonuç negatif başka ne belirtilerin var
Kişiden kişiye göre değişir o mide bulantısı zaten hemen belli etmez kendini umarım hakkında hayırlısı olur kan vermeye ne zaman gideceksinBaşka bir şey yok mide bulantısı meme hassasiyet baş dönmesi bunlar hiç yok ama araştırdm bunları çok yaşamyan insanlar varmış
İdrar testi yapmayı düşünüyorum önce ama adet olmaz isem gidecemKişiden kişiye göre değişir o mide bulantısı zaten hemen belli etmez kendini umarım hakkında hayırlısı olur kan vermeye ne zaman gideceksin
Yaptınız mı test?İdrar testi yapmayı düşünüyorum önce ama adet olmaz isem gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?