Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle değerli vaktinizi ayırıp okursanız ve kafamdaki soruları cevaplarsanız çok mutlu olurum.. Ben 2 senelik evliyim ve son 6 aydır bebiş istiyoruz.. Biliyorum aranızda yıllardır bu özlemi çeken var ve bana henüz çok erken diyecekler var..Ama durum öyle değil. 29 yaşındayım ve 30'lu yaşlarımdan önce hamile kalmayı çok istiyorum. Çünkü takdir edersiniz ki zaman aleyhimize işliyor malesef. Doktora gittim rutin kontroller icin bir sorun yok 1 sene olmaması normal dedi fakat beklemek öyle zor ki..Sizleride fazla sıkmadan artık esas konuya geçiyorum.Ovulasyon takibi yapiyorum. Bat'a 6 gün var ve ilk defa bu sitede herkesin yazdığı belirtileri yaşıyorum.Kasıkta ara ara yanma hissi ve batma şeklinde. Halsizlik, uyku hali, mide yanması ve kremsi beyaz akıntı. Bunlar dışında göğüs hassasiyetim mide bulantım baş dönmem vs yok.Herkes kabızlıktan bahsetmiş ama bende tam tersi bir kaç gündür ishal olma hali mevcut. Test yapmakta istemiyorum cünkü önceki aylarda bi heves alıp bir çok test yaptım ve sonuç hüsran..Lütfen fikirlerinizi belirtin yorumlarınıza ihtiyacım var.. Rabbim anne olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.. Özellikle hamile anneler yaşadıkları belirtileri yazarlarsa çok mutlu olurum. Bu belirtiler psikolojikte olabilir çünkü takıntı haline geliyor bir süre sonra ne kadar istemesemde:) Bekliyorum Canlar :)))