• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

tecrubelazim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
8
2
1
24
merhabalar. üç dört aydır düzenli cinsel hayatım var ve düzenli regl oluyordum. bir korunma yöntemi değil ama geri çekilmeyi kullandık. bu ay on gün kadar geciktim. beşinci günde test negatifti. hala gecikmem devam ediyor. sabah bulantılarım oluyor ama stresten mi hamile miyim ?

merhabalar. üç dört aydır düzenli cinsel hayatım var ve düzenli regl oluyordum. bir korunma yöntemi değil ama geri çekilmeyi kullandık. bu ay on gün kadar geciktim. beşinci günde test negatifti. hala gecikmem devam ediyor. sabah bulantılarım oluyor ama stresten mi hamile miyim ?
Kan testi yaptırın idrarda geç çıkabiliyor

5 gün gecikmeyle gebelik olsa çıkardı bence. Bi kere daha deneyin testi büyük ihtimalle stresten gecikti

5 gün gecikmeyle gebelik olsa çıkardı bence. Bi kere daha deneyin testi büyük ihtimalle stresten gecikti
yumurtalama günümden bir gün önce o gün ve bir gün sonra iliski yasadığımız icin kesin gözüyle bakıyordum hala belirtiler var ama cumartesiye kadar bekleyeceğim teşekkür ederim

Back