• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Esra6905

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
60
5
6
27
Merhaba kızlar, yumurtlamamdan şuan 4 gün geçti ve kasıklarımda şiddetli ağrı var ara sırada batıyor sizce neden olabilir? Bu şekilde ağrı çekip hamile kalan var mı? Veya en erken belirtiniz neydi 🥰🙏🏻

Merhaba, benim de yumurtlama günümden 4 gün geçince ayaktayken sol kasigima bicak sokar gibi kisa bir agri girdi sonra gecti, adetime daha 7 gün var insAllah hamişizdir❤️

Merhaba, benim de yumurtlama günümden 4 gün geçince ayaktayken sol kasigima bicak sokar gibi kisa bir agri girdi sonra gecti, adetime daha 7 gün var insAllah hamişizdir❤️
Yaa inşallah 🥺 şuan hâlâ ağrılarım devam ediyor ve benimde adetime 10 gün var 🙏🏻♥️

Yaa inşallah 🥺 şuan hâlâ ağrılarım devam ediyor ve benimde adetime 10 gün var 🙏🏻♥️
Tekrardan merhaba, ben o günü sanirsam yumurtladim ve onu hissettim belki sizde de öyle olmustur🤔 öyleyse benim yarin degil 5 gün sonra adet olmam gerekiyor ve bugün test yaptim henüz negatifti. Allah hepimize bebiş versin❣️

Back