Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, yumurtlamamdan şuan 4 gün geçti ve kasıklarımda şiddetli ağrı var ara sırada batıyor sizce neden olabilir? Bu şekilde ağrı çekip hamile kalan var mı? Veya en erken belirtiniz neydi
Merhaba, benim de yumurtlama günümden 4 gün geçince ayaktayken sol kasigima bicak sokar gibi kisa bir agri girdi sonra gecti, adetime daha 7 gün var insAllah hamişizdir
Merhaba, benim de yumurtlama günümden 4 gün geçince ayaktayken sol kasigima bicak sokar gibi kisa bir agri girdi sonra gecti, adetime daha 7 gün var insAllah hamişizdir
Tekrardan merhaba, ben o günü sanirsam yumurtladim ve onu hissettim belki sizde de öyle olmustur öyleyse benim yarin degil 5 gün sonra adet olmam gerekiyor ve bugün test yaptim henüz negatifti. Allah hepimize bebiş versin