Merhaba
Çok fazla bu konulara hakim olmadığım için öğrenmek amaçlı yazıyorum
Adet bitiminden 2 gün sonra ilişkiye girdim bugünle birlikte tam 4 gün oldu hamilelik belirtilerimi yoksa psikolojik mi bilmiyorum aşırı midem bulanıyo ve halsizlik var bana tam anlatırmısın rica ediyorum kafam çok karışık
Psikolojik 4 günde belirti yaşamana imkan yok zaten anca döllenip rahme tutunur olsa bile genelde belirtiler hcg artmaya başlayınca oluyor o da ilişkiden 15 gün sonraya denk gelir
Psikolojik 4 günde belirti yaşamana imkan yok zaten anca döllenip rahme tutunur olsa bile genelde belirtiler hcg artmaya başlayınca oluyor o da ilişkiden 15 gün sonraya denk gelire
Ben tam olarak nasıl bi süreç geçireceğimi bilmiyorum yaşım 20 eğer izniniz olursa ben size instgram adersimi versem bana detaylıca anlatırmısınız lütfen
llfeyzaemre hesabım
Ben tam olarak nasıl bi süreç geçireceğimi bilmiyorum yaşım 20 eğer izniniz olursa ben size instgram adersimi versem bana detaylıca anlatırmısınız lütfen
llfeyzaemre hesabım
Canım benim anlatmama gerek yok ki internette bebek olana kadar hangi evrelerden geçiyorsun anlatıyor zaten. Geçmişimde görünür diyosan aç gizli sekme youtube da da var google da da gizli sekmeden araştır
Merhabalar hanımlar benim bir haftadır kaşık ve bel ağrısı vardı bide göğsümde sızlama ve büyüme var akıntım yok ama adetime bir hafta var ama ben genelde 10 gün hep erken oluyorum çocuk tedavisi gördüğüm için ama bu ay ertelemistim tedaviye