• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Eyres06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
8
0
16
44
Kızlar adetim 5 gün geçti bel ve sırt ağrısı kasık ağrılarım var şişkinlik gaz akıntı oluyor ve açlık yani çabuk acıkma oluyor hayıt macunu kullanmıştım sizce bunlar hamilelik belirtileri mi?

Arkadaşlar bide ben öyle kötü bisey yaptım ki anlatamam cok salakça bisey yaptım ya ben gitim yiyenimle tutturdu çarpışan arabaya binecem diye yazik küçük kıyamadım onunla ben de bindim ya ve adedtime 1 2 gun var ya eger hamileysem bitim ben belirti olarak alt karin agrim var ve göğüs ağrım var bide ailem rüyasında benim hamile olduğumu görmüşler suan cok korkuyorum ya hamileysem ve bisey olduysa

Canım benimde adetim 5 gün geçmişti. Aynı belirtiler bende de vardı. Sadece bel degilögüs agrım cok vardı benim. Aynı adet olacağım zamanlardaki gibi. 2 gün once gebelik testi aldim yaptm ve çok silik 2. Cizgi vardı emin olamadim. Dün saglik ocaginda kan verdim ve beta hcg degerim 52.30 yani 3.4 haftalık hamileyim.🙏🙏 Ertelemeden test yap bence. Allahm isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaşlar bide ben öyle kötü bisey yaptım ki anlatamam cok salakça bisey yaptım ya ben gitim yiyenimle tutturdu çarpışan arabaya binecem diye yazik küçük kıyamadım onunla ben de bindim ya ve adedtime 1 2 gun var ya eger hamileysem bitim ben belirti olarak alt karin agrim var ve göğüs ağrım var bide ailem rüyasında benim hamile olduğumu görmüşler suan cok korkuyorum ya hamileysem ve bisey olduysa
Birsey olmaz hamileysen bile
Cunku bazi kadinlar hamileligini cok gec öğreniyor bu süreçte hic bilmeden ne ağır isler yapiyor sen içini ferah tut gerisini Allaha birak

Birsey olmaz hamileysen bile
Cunku bazi kadinlar hamileligini cok gec öğreniyor bu süreçte hic bilmeden ne ağır isler yapiyor sen içini ferah tut gerisini Allaha birak
Cok tsk ederim ama boşunaymış olmadi bu ayda ne yapacam bilemiyorum

Merhaba arkadaslar ben hamile kalmak istiyorum korunmasız ilişkiye başladıktan sonra ilk ayda 15 gün arayla adet oldum sonraki 2 ay adetim düzene girdi 3.aydayım bugun adet olmam gerekirdi ama ne gelen var ne giden benm gıbı bir durum yaşayan var mı

Kızlar adetim 5 gün geçti bel ve sırt ağrısı kasık ağrılarım var şişkinlik gaz akıntı oluyor ve açlık yani çabuk acıkma oluyor hayıt macunu kullanmıştım sizce bunlar hamilelik belirtileri mi?
En buyuk belirti o ay hic belirti olmamasi. Hamile olmadigim her ay hamile gibi hissediyordum bin tane belirti. Ama hamile oldugumu ogrendigim ay kus gibi hafiftim hic hamile degilmis gibi hissediyodum. Belirtileri kendi kafamizda yaratip beynimizi buna inandiriyoruz. Nezamanki oluruna birakip kendimizi rahat birakiyoruz ozaman kendiliginden gelisiyor hersey🥰

Korkma saglikliysa ve nasibinde varsa hicbirsey olmaz. Ben bu ay ne agir isler gordum cati katindan 6.kattan dolap indirdim eski buyuk sobalar var onu kaldirdim daha neler neler ama hamile oldugumu ogrendim. Eger sagliksiz bir gebelikse ve nasipte yoksa yatarken bile kaybedebiliyoruz. Rabbim hayirlisini nasip etsin

Korkma saglikliysa ve nasibinde varsa hicbirsey olmaz. Ben bu ay ne agir isler gordum cati katindan 6.kattan dolap indirdim eski buyuk sobalar var onu kaldirdim daha neler neler ama hamile oldugumu ogrendim. Eger sagliksiz bir gebelikse ve nasipte yoksa yatarken bile kaybedebiliyoruz. Rabbim hayirlisini nasip etsin
Malesef olmadı yine ya sizin adınıza çok sevindim inşallah rabim bizede nasip eder 🥰

Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun canim inssssaAllahhh amin amin aminnn🤲🤲🤲
Cok ama çok tsk ederim allah razı olsun ya size bişey sorabilirmiyim ya dun cok kotu başım döndü bugün de çok halsizim midem biraz kötü acaba bişeyler varımdır bilmiyom ama hiç bi hısım yok hamilelik için bilmiyom adetime 3 gun var ne yapacam bilmiyom sanki adetim gelecek gibi hisediyom ama yani bilemiyom ya 😔😔

Merak etme bisey olmaz millet neler yapiyor da dusmuyor bebegi korkma allah yazdiysa olur zaten :)

Evde test kalmamş bat günüm bugün ve yarn işe gidiyorum anca akşam 7 de yapablicem akılsız başım akılsızzzzzz akılllsz

Back